Εκατομμύρια πωλήσεις που φέρουν το όνομά του, ο άνθρωπος που κατέρριψε το ιστορικό ρεκόρ του Michael Jackson με τα περισσότερα τραγούδια από το ίδιο άλμπουμ (9 στον αριθμό) στο Top 10 του βρετανικού chart, ο υψηλότερα αμειβόμενος DJ στον κόσμο.

Αυτός είναι ο Calvin Harris, ο οποίος συστήνει άλλο ένα mega hit, σε μία από τις σπάνιες περιπτώσεις που περνά στην απέναντι όχθη και δίνει σε αυτό τη φωνή του!

Η νέα σύμπραξη του διάσημου DJ με τη Rihanna με το «This Is What You Came For» αποτέλεσε ένα από τα anthem των προηγούμενων μηνών.

Το τραγούδι κατέκτησε την πρωτιά τόσο του Dance Club και του Dance / Electronic Chart του Billboard όσο και του Βρετανικού dance chart. Μετά τη συνεργασία του και με τον John Newman στο «Olé», ήρθε η ώρα για τον επιτυχημένο Calvin Harris – που συναντάται επί τρεις συνεχείς χρονιές ως ο υψηλότερα αμειβόμενος DJ στη λίστα του Forbes – να κυκλοφορήσει το επόμενο προσωπικό του single. «You were the one thing in my way» Στο «My Way», ο 32χρονος Adam Richard Wiles (όπως αναγράφει η ταυτότητά του) δημιουργεί τη μουσική και τους στίχους και επιφυλάσσει μία μεγάλη έκπληξη: Δεν επιλέγει κάποιον τρίτο καλλιτέχνη για τα φωνητικά, αλλά δανείζει ο ίδιος τη φωνή του!

Στο εντυπωσιακό οπτικοακουστικό θέαμα του «My Way» ο Calvin Harris εισέρχεται σε έναν εικονικό κόσμο, ψηφιακής πραγματικότητας που στο τέλος καταρρέει.

Τη σκηνοθεσία πραγματοποίησε ο χρόνιος συνεργάτης του διάσημου DJ, ο Emil Nava, ενώ μαζί τον Calvin Harris συμπρωταγωνιστεί η Ιταλίδα ηθοποιός Emanuela Postacchini.

 

hit-channel.com