Το πιο άβολο πράγμα για μένα είναι να μιλάω για τον εαυτό μου. Άλλωστε, αλλάζω κάθε τόσο συνήθειες και προτιμήσεις, ανάλογα με το τι με κάνει ευτυχισμένο.

Επομένως, αν μπορούσα με μια λέξη να με χαρακτηρίσω, θα έλεγα “ευτυχισμένος”.

Και ένα σημαντικό κομμάτι αυτής της ευτυχίας, το οποίο δεν θα άλλαζα ποτέ, είστε όλοι εσείς που συντονίζεστε κάθε πρωί στις 11:00 στον Choice Fm και μπορώ να μοιράζομαι μαζί σας μελωδίες και συναισθήματα.

Αν σκεφτεί κανείς ότι ποτέ δεν είχα σαν πιτσιρικάς ονειρευτεί να κάνω ραδιόφωνο… τότε μάλλον η λέξη «καρμική» θα μπορούσε να χαρακτηρίσει τη σχέση μου με αυτό…

Ραδιοφωνικά ξεκίνησα τυχαία στην Ελλάδα στον Orange Radio όπου σπούδαζα.

Είμαι άνθρωπος απίστευτα ενεργητικός και παθιασμένος με αυτό που κάνω, δεν αφήνω κανέναν σε χλωρό κλαρί με τα πειράγματα μου. Δεν επαναπαύομαι και θέλω πάντα να δημιουργώ και να μαθαίνω.

Νιώθω πολύ ευλογημένος άνθρωπος αφού μέχρι σήμερα έχω βρεθεί μέσα σε πολλά πράγματα που ήθελα να τα ζήσω όπως το χορό, το θέατρο, την τηλεόραση, τη δημοσιογραφία, τις παραστάσεις και πολλά άλλα που με έχουν γεμίσει εμπειρίες και εικόνες ζωής.

Θέλω να είμαι ευτυχισμένος, ακολουθώ πάντα την καρδιά μου, πιστεύω στα θαύματα, μου αρέσει να βάζω νέους στόχους, να χορεύω, να κολυμπάω, να ταξιδεύω, να τραγουδάω (οκ, όχι τέλεια αλλά το παλεύω).Μια καλή αγκαλιά και μια απίστευτη παραλία την ώρα που θα πέφτει όλος ο ήλιος στην θάλασσα, είναι από τα καλύτερα μου.

Μάλλον στην προηγούμενη μου ζωή ήμουν Ιταλός αφού έχω αδυναμία στις μακαρονάδες, αν και τώρα που το σκέφτομαι μάλλον γουρούνι ήμουν, αφού τα τρώω όλα και πολύ.

Από μουσική μπορώ να ακούσω τα πάντα από Lady Gaga μέχρι Μαρινέλλα, Πάριο, ανάλογα με τη διάθεση και την περίσταση.
Oι πιο δυνατές συγκινήσεις συμβαίνουν πάντα, όταν δεν το περιμένει κανείς.

Follow me :
Facebook: http://www.facebook.com/tryfonas.anastasiades