Τρομερά καλά νέα για το πρώην μέλος των One Direction!

Πριν δύο περίπου εβδομάδες κυκλοφόρησε ο Zayn Malik το πρώτο του solo single, ύστερα από την πολυσυζητημένη αποχώρησή του από το συγκρότημα των One Direction.

Το “Pillowtalk” ήρθε αμέσως στο επίκεντρο συζητήσεων, κριτικών και σχολίων και κατάφερε να κάνει ότι δεν κατάφεραν τα τραγούδια των 1D αυτά τα πέντε χρόνια που το συγκρότημα μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού παγκοσμίως. Χτύπησε κορυφή…!!!

Με την πρώτη του εμφάνιση στα Βρετανικά Charts κατέκτησε το No1 spot, ενώ το ίδιο συνέβη και στο Billboard Hot 100. Η καλύτερη θέση στην οποία είναι σκαρφαλώσει μέχρι σήμερα στην Αμερική οι One Direction ήταν η 2η με το τραγούδι “Best Song Ever”.

Η τεράστια επιτυχία του “Pillowtalk” κάνει τον Zayn τον πρώτο βρετανό καλλιτέχνη που κατακτά την κορυφή του Billboard Hot100 με το ντεμπούτο single του. Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι το “Pillowtalk” είναι το πιο επιτυχημένο single του 2016 μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε!

Το debut album του Zayn θα κυκλοφορήσει από την RCA Records στις 25 Μαρτίου (ακριβώς έναν χρόνο μετά την αποχώρησή του από τους One Direction) και θα φέρει τον τίτλο “Mind of Mine”.

 

 

ΠΗΓΗ : tralala.gr