Το Super Bowl είναι ένας θεσμός στον οποίον κάθε καλλιτέχνης θέλει να συμμετέχει!

Για μια ακόμη χρονιά ο θεσμός που χιλιάδες αμερικανοί πολίτες σπεύδουν να απολαύσουν στο γήπεδο, το Super Bowl , πραγματοποιήθηκε!

Στην Αμερική το Super Bowl είναι μια παράδοση που δύσκολα μπορεί κάποιος να σπάσει και πολλές οικογένεις μαζεύονται είτε στο γήπεδο είτε στο σπίτι, ψήνουν και απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους ομάδες να αγωνίζονται στο αμερικάνικο ποδόσφαιρο (έχει διαφορές με το δικό μας).

Πάντα στο ημίχρονο του Super Bowl, οι διοργανωτές καλούν κάποιο μεγάλο όνομα της παγκόσμιας showbiz γαι αν ψυχαγωγήσει το κοινό. Τραγουδιστές όπως ο Bruno Mars, η Beyonce, η Lady Gaga και άλλοι πολλοί έχουν ανέβει στη σκηνή και έχουν εντυπωσιάσει!

Για τρίτη χρονιά, ο Τζάστιν Τίμπερλεικ καλέστηκε να αναλάβει το δύσκολο κομμάτι της ψυχαγωγίας και δυστυχώς ο τραγουδιστής έχει αμαρτωλό παρελθόν με τη διοργάνωση διότι είχε κάνει ένα ατόπημα όταν ανέβηκε στη σκηνή να τραγουδήσει με την Τζάνετ Τζάκσον και της έσκισε το ρούχο, αποκαλύπτοντας μπροστά σε όλους το στήθος της!

Φέτος, το Twitter ανέλαβε να «στολίσει» τον τραγουδιστή, καθώς τραγούδησε με φόντο τον Prince το τραγούδι I Would Die 4 U (τραγούδι του τραγουδιστή που πέθανε πριν από 2 χρόνια) και δεν άρεσε καθόλου στους θαυμαστές τους.

Οι θαυμαστες του Prince εξοργίστηκαν και αναφέρθηκαν σε δήλωση που είχε κάνει ο τραγουδιστής σε παλαιότερη συνέντευξη του, όπως έλεγε πως δεν είναι σωστό να επαναφέρουν κανέναν νεκρό καλλιτέχνη για να «τραγουδήσει».

Δες ένα μικρό απόσπασμα:

*neolaia.gr