Red Hot Chili Peppers: Δύο ολοκαίνουρια τραγούδια!

Δύο ολοκαίνουρια τραγούδια leftovers κυκλοφόρησαν οι Red Hot Chili Peppers, από το τελευταίο τους δίσκο “I’m with You”.

Πρόκειται για το “Pink as Floyd” και το “Your Eyes Girl” τα οποία κυκλοφόρησαν σε μορφή 7-ιντσου και digital download και αποτελούν  την 5η κυκλοφορία από τις 9 που πρόκειται να ακούσουμε από τους Red Hot Chili Peppers!


Ακούστε τα εδώ!

1. “Your Eyes Girl”


2. “Pink as Floyd”


This entry was posted in News and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *