Ο Justin Bieber διαλύει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο!

Καθώς ο διεθνής superstar Justin Bieber σπάει ρεκόρ στα chart σε όλο τον κόσμο με το # 1 παγκόσμιο hit του “What Do You Mean”, ανακοινώθηκε ότι το επερχόμενο νέο studio album του PURPOSE, που κυκλοφορεί στις 13 Νοέμβρη από την RBMG / Def Jam Recordings, είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες στα ψηφιακά καταστήματα.

Οι προπαραγγελίες του PURPOSE περιλαμβάνουν τα smash singles “What Do You Mean” και “Where R U Now”, και ξεκλειδώνουν ένα special, μόνο με τις προπαραγγελίες exclusive track στο οποίο συμμετέχει η Ariana Grande. Το πολυαναμενόμενο επόμενο smash hit του Justin “Sorry”, σε παραγωγή των Skrillex και Blood, πρόκειται να ξεκλειδωθεί την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου. Προπαραγγείλτε το PURPOSE εδώ: http://smarturl.it/JBPurpose

Όπως αναφέρθηκε στο Billboard αυτή την εβδομάδα, “What Do You Mean” (κυκλοφόρησε στις 28 Αυγούστου) έχει επίσημα εξασφαλίσει για τον Justin το πρώτο #1 στο top 40 radio-based Pop Songs airplay chart του Billboard, με περισσότερους από 135 εκατομμύρια/ραδιοφωνικούς ακροατές την εβδομάδα. Την εβδομάδα κυκλοφορίας του, το “What Do You Mean” στέφθηκε #1 στο -όλων των format- airplay/sales/stream­ing-based Hot 100του Billboard. Επίσης ανέβηκε στο #1 στα chart της χώρας καταγωγής του Justin, τον Καναδά, και έγινε το πρώτο του #1 UK chart hit. To “What Do You Mean,” που ανέβηκε στο #1 των iTunes μέσα σε πέντε λεπτά από την παγκόσμια κυκλοφορία του τον προηγούμενο μήνα, και συνέχισε σκαρφαλώνοντας στο #1 των iTunes σε περισσότερες από 90 χώρες, πούλησε περισσότερα από 335,000 αντίτυπα στις Η.Π.Α. την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του. Σχετικά με το streaming, το “What Do You Mean” αβίαστα έσπασε το Weekly Global Spotify streaming ρεκόρ με περισσότερα από 41 εκατομμύρια streams, και έφτασε τα 100 εκατομμύρια παγκόσμια streams σε λιγότερο από ένα μήνα κυκλοφορίας. Και γράφοντας αυτό το κείμενο, ξεπέρασε τα 167 εκατομμύρια.

Justin_Bieber_cover_Purpose_300CMYK

Επίσης, την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι το artwork του PURPOSE δημιούργησε ο Retna, ο διεθνώς φημισμένος graffiti artist από το Los Angeles, αναγνωρισμένος για το ξεχωριστό ‘σενάριο’ που έχει αναπτύξει. Ο 26χρόνος Retna (aka Marquis Lewis), που έχει εκτεθεί σε όλο τον κόσμο, έχει επίσης συνεργαστεί με μεγάλα brands που συμπεριλαμβάνουν τις Nike και Louis Vuitton.

Προπαραγγελίες μπορείτε να κάνετε τώρα για υπογεγραμμένα CDs του PURPOSE βινύλια, και άλλα περιορισμένης έκδοσης προϊόντα, αποκλειστικά από το νέο online κατάστημα του Justin. Δείτε τα εδώ: http://smarturl.it/JustinShop.

Το lyric video του “What Do You Mean”, που πρωταγωνιστεί ο επαγγελματίας skater Ryan Sheckler, και το music video του “What Do You Mean” έχει συσσωρεύσει -συνδυάζοντας και τα δύο videos- συνολικά 214 εκατομμύρια YouTube views μέχρι σήμερα.

Η επιτυχία του “What Do You Mean” επωφελήθηκε από μία επιθετικά viral 30 ημερών αντίστροφη μέτρηση στο Instagram και μία καμπάνια αποκάλυψης των στίχων στο Twitter, αποκτώντας περισσότερα από 100 εκατομμύρια impressions. Ο Justin υποστήριξε την κυκλοφορία τον προηγούμενο μήνα με μία επιστροφή στα Video Music Awards του MTV, την οποία ακολούθησε μία εμφάνιση στο The Tonight Show με τον Jimmy Fallon, και μία κάλυψη για μία εβδομάδα στο The Today Show που κορυφώθηκε με τις live εμφανίσεις τις δύο τελευταίες μέρες της εβδομάδας.

 

πηγή : tralala.gr