Με νέο single ανανεώνονται οι OneRepublic, έχοντας αναθεωρήσει το μέλλον τους και τι θέλουν να κάνουν.

Οι OneRepublic κυκλοφορούν το ολοκαίνουριο τραγούδι «No Vacancy».

Η πρώτη δουλειά του Αμερικανικού pop rock συγκροτήματος, «Dreaming Out Loud», έγινε πράξη το 2007. Το άλμπουμ περιλάμβανε το smash single «Apologize», το οποίο κυριάρχησε στις ψηφιακές πωλήσεις και στα airplays παγκοσμίως, αποσπώντας μία υποψηφιότητα για βραβείο Grammy. Ο δεύτερος δίσκος του συγκροτήματος, «Waking Up» (2009), σύστησε τρία singles: Τα «All The Right Moves», «Secrets» και «Good Life».

Το τρίτο άλμπουμ των OneRepublic με ονομασία «Native» κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2013 και από εκεί προέκυψαν τα hit singles «If I Lose Myself», «Feel Again», «Love Runs Out», «I Lived» και η μεγαλύτερη επιτυχία τους έως τώρα «Counting Stars», που έφτασε το Νο1 σε 54 χώρες και μέτρησε πάνω από 10 εκ. πωλήσεις. Η πιο πρόσφατη δουλειά τους, το «Oh My My» που περιέχει τα hit singles «Wherever I Go», «Kids» και «Let’s Hurt Tonight» κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του 2016, έχοντας κάνει ντεμπούτο στο Νο3 του Billboard Top 200.

Μετά την παύση… «No Vacancy»

Το νέο τραγούδι των OneRepublic με τίτλο «No Vacancy» που διατίθεται από τις Mosely / Interscope Records / Universal Music έχει γραφτεί από τον frontman της μπάντας Ryan Tedder μαζί με τους Mikkel Eriksen και Tor Hermansen, σε παραγωγή του διδύμου των Stargate και του Ryan Tedder.

 

Οι OneRepublic θα παρουσιάσουν τηλεοπτικά το «No Vacancy» στο «The Today Show» στις 2 Μαΐου, γιορτάζοντας την «National Concert Day» της Live Nation. Επιπλέον, το συγκρότημα θα «ανοίξει» επιλεγμένες συναυλίες των U2 κατά μήκος της περιοδείας «The Joshua Tree» Ιούνιο, για να ακολουθήσει το δικό τους τουρ στη Βόρεια Αμερική.

Αυτή είναι η πρώτη κυκλοφορία των OneRepublic έπειτα από την τετράμηνη παύση στην οποία προχώρησαν για αναθεωρήσουν το μέλλον τους. Από εδώ και στο εξής, θα κυκλοφορούν τραγούδια χωρίς να ανησυχούν για τη δημιουργία ολοκληρωμένων άλμπουμ με συγκεκριμένο ήχο.

 

hit-channel.com