Μετά από τις Catherine Deneuve, Ali MacGraw, Nicole Kidman, Audrey Tautou, ο οίκος Chanel αποφάσισε μετά από 91 χρόνια να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά άνδρα για την διαφήμιση του θρυλικού αρώματος και δεν είναι άλλος από τον διάσημο και γοητευτικό ηθοποιό Brad Pitt.

O  ίδιος ο πρόεδρος της Chanel Fragrance & Beauty, Andrea d΄ Avack σε μία πρόσφατη του δήλωση είπε:  «Για να κρατήσεις έναν μύθο νέο, πρέπει πάντα να αλλάζεις την οπτική του. Είναι η πρώτη φορά που βάζουμε άντρα να μιλήσει για γυναικείο άρωμα. Πιστεύουμε πως το άρωμα είναι ένα παιχνίδι αποπλάνησης μεταξύ άντρα και γυναίκας». 

Υπό τις  σκηνοθετικές οδηγίες του Joe Wright, ο Brad Pitt  μονολογεί  με την αισθησιακή φωνή του, και περιγράφει την αναπόφευκτη επίδραση που έχει το γυναικείο άρωμα σε έναν άντρα.

«Δεν είναι ταξίδι, τα ταξίδια τελειώνουν. Όμως εμείς προχωράμε, ο κόσμος αλλάζει κι αλλάζουμε κι εμείς μαζί. Τα σχέδια εξαφανίζονται. Τα όνειρα κυριαρχούν. Μα όπου κι αν πάω, είσαι πάντα εκεί. Τύχη μου, πεπρωμένο μου, μοίρα μου». 

Ο οίκος Chanel, έδωσε στον διάσημο ηθοποιό 7 εκατομμύρια δολάρια για να διαφημίσει το Chanel No. 5,  η οποία κυκλοφόρησε σε σε δύο μέρη.

Δείτε πιο κάτω και τα δύο μέρη από την τηλεοπτική διαφήμιση της καμπάνιας του Chanel Νο.5 από τον Brad Pitt.

httpv://www.youtube.com/watch?v=mGs4CjeJiJQ

httpv://www.youtube.com/watch?v=9UvVmMamNgE