Katy-Perry-Latest-Photoshoot-Studio

Το νέο album τείναι μια συλλογή από τραγούδια που αντανακλούν το εσωτερικό φως της τραγουδίστριας, αποτυπώνοντας την πολύχρωμη και μαγευτική αλλαγή στη μουσική και την ζωή της.

Μετά την υποψηφιότητα της Κέιτι Πέρι (Katy Perry) για το album Teenage Dream,το 2010, πέρασε μια δύσκολη περίοδο στη προσωπική της ζωή, που την οδήγησε στον αυτοπροβληματισμό και στη δημιουργία του νέου της album. “Έκανα πολλά αναλογιζόμενη ποιά είμαι, επικοινωνώντας με τον εαυτό μου και ωριμάζοντας” δηλώνει. “Άφησα πολύ φως να με εμπνεύσει και μέσω αυτού να γράψω τραγούδια γεμάτα αισιοδοξία.”

Ο τίτλος κατά μια έννοια τα λέει όλα. “Νιώθω σαν ένα πρίσμα που περπατάει και φωτίζω όλους τους ακροατές μου, μέσα από τα τραγούδια μου. Είμαι πραγματικά περήφανη για όλα τα τραγούδι σε αυτό το album, το καθένα λέει κάτι διαφορετικό. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά χρώματα, πολλές διαφορετικές διαθέσεις και πολλά διαφορετικά συναισθήματα. Έμαθα πολλά πράγματα τον προηγούμενο χρόνο, καθώς έφτιαχνα το album. Όταν άρχισαν να γράφω τον Νοέμβριο του 2012, βρισκόμουν σε μια πολύ σκοτεινή κατάσταση. Μπορείς να δεις το μεταβατικό στάδιο που περνούσα από το τραγούδι ‘By the Grace of God’ , που έγραψα με τον Greg Wells. Στη συνέχεια βρέθηκα κάποια στιγμή το προηγούμενο έτος σε ένα σημείο, όπου έπρεπε να κάτσω κάτω και να αναλογιστώ, ‘ Εντάξει, τι συμβαίνει μέσα μου, ποιά είναι αυτά που με προβληματίζουν και πρέπει να ξεκαθαρίσω? Πως μπορώ να βοηθήσω τον εαυτό μου να πάει στο επόμενο επίπεδο και να ωριμάσει?’ Πιστεύω πως πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις όλα αυτά που σε προβληματίζουν”.

Την Άνοιξη, η Katy επέστρεψε στο studio και την ιδιαίτερη πατρίδα της, Σάντα Μπάρμπαρα, η οποία ήταν η βάση της δημιουργικότητας της για χρόνια. “Εδώ είναι που έγραψα το τραγούδι, ‘Teenage Dream,’ που με πήγε πίσω στην ουσία του εαυτού μου. Επανασυνδέθηκα με το παρελθόν μου, όταν ήμουν 13 χρονών και πήρα την κιθάρα στα χέρια μου, γνωρίζοντας γιατί ήθελα να συμβάλω στη μουσική σκηνή. Πραγματικά με πάει πίσω στις ρίζες μου, με κάθε τρόπο. Η μουσική είναι τόσο ισχυρή και πνευματική—είναι σαν την έκτη αίσθηση. Παρακινεί τους ανθρώπους με τόσους πολλούς διαφορετικούς τρόπους; Δημιουργεί αναμνήσεις , θέτει τον τόνο, θέτει την σκηνή. Πηγαίνοντας στο σπίτι, με κάνει να ξεχνώ όλους τους περισπασμούς και με αφήνει να θυμάμαι τον εαυτό μου ως μουσικό. Με ξεγυμνώνει και βλέπω ποιά πραγματικά είμαι.” Η ηχογραφήσεις στην Σάντα Μπάρμπαρα, με την “dream team” μουσικών όπως οι Max Martin, Dr. Luke και Cirkut, είχαν ως αποτέλεσμα 7 από τα 13 τραγούδια του album “Prism” (16 στην deluxe έκδοση): τα “Legendary Lovers,” “Birthday,” “Unconditionally,” “Dark Horse,” “International Smile,” “Ghost,” και της Katy το δέκατο Νο.1 στο Top 40 chart,, και βασικό single, “Roar”.

Το καλοκαίρι, η Katy συνεργάστηκε με τους παραγωγούς της deep house μουσικής, Max Martin και Klas Ahlund στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, με αποτέλεσμα τον ύμνο των club “Walking On Air” και το hip hop τραγούδι “This Is How We Do.” “Μια μέρα ήμουν στο Σέντραλ Πάρκ με την φίλη μου και DJ Mia Moretti, και καθώς περπατούσαμε ανάμεσα σε όλους αυτούς τους roller skaters με υπόκρουση την deep house μουσική, είπα στην Mia, ‘θέλω να γράψω ένα τέτοιο τραγούδι!’

Το album περιέχει συνεργασίες με τον Bloodshy στο (“Love Me”), τον Greg Kurstin και Sia στο (“Double Rainbow”), καθώς και την επιστροφή στο studio, παραγωγών όπως οι Stargate (“This Moment”). Η Katy Perry συν-έγραψε κάθε αυτοβιογραφικό τραγούδι του νέου της album.

 

Source: www.e-go.gr