Michael Jackson: Ακούστε το ακυκλοφόρητο «Blue Gangsta» από το νέο άλμπουμ “XSCAPE”


Αν είσαι fan του Michael Jackson, αυτή είναι η τυχερή σου μέρα. Λίγο πριν τη κυκλοφορία του νέου μεταθανάτιου άλμπουμ “XSCAPE” που αναμένεται στις 13 Μαΐου, σας παρουσιάζουμε ένα νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι το «Blue Gangsta» . Το τραγούδι είναι το προτελευταίο του άλμπουμ, που θα περιλαμβάνει 8 νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια του βασιλιά της ποπ.

Δείτε το tracklist του “XSCAPE” και ακούστε το «Blue Gangsta» και μάθετε τα lyrics.

1. “Love Never Felt So Good”
2. “Chicago”
3. “Loving You”
4. “A Place With No Name”
5. “Slave To The Rhythm”
6. “Do You Know Where Your Children Are”
7. “Blue Gangsta”
8. “Xscape”

Ακούστε τα στο:





Source: www.hit-channel.com

This entry was posted in News. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *