Lana Del Rey, νέο άλμπουμ: Αυτό είναι το tracklist του «Ultraviolence»


Μετά το video του νέου τραγουδιού «West Coast» η Lana Del Rey μας δίνει τη λίστα των κομματιών του νέου της άλμπουμ «Ultraviolence«, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 20 Μαΐου. Και οι τίτλοι των τραγουδιών μας κάνουν να νιώθουμε λίγο … πώς να το πω … πεσμένοι…

Γιατί; Δείτε τους τίτλους των νέων τραγουδιών (τα οποία περιμένουμε να ακούσουμε), και κρίνετε μόνοι σας:


1. “Cruel World”
2. “Ultraviolence”
3. “Shades Of Cool”
4. “Brooklyn Baby”
5. “West Coast”
6. “Sad Girl”
7. “Pretty When You Cry”
8. “Money Power Glory”
9. “Fucked My Way Up To The Top”
10. “Old Money”
11. “The Other Woman”
12. “Black Beauty”*
13. “Guns And Roses”*
14. “Florida Kilos”*

* Bonus tracks

Φυσικά, με έναν τίτλο όπως «Ultraviolence» δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό.

This entry was posted in News. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *