Ο πρόσφατος τραυματισμός της Lagy Gaga που οδήγησε στην αναβολή της παγκόσμιας περιοδείας της τον προηγούμενο μήνα, δεν την εμπόδισε από το να προχωρήσει στην προγραμματισμένη ηχογράφηση ενός ολοκαίνουργιου jazz album με τον Tony Bennett. Η πρώτη επαφή για να προχωρήσει αυτή η συνεργασία έγινε από τον πατέρα της Gaga, Joseph Germanotta ο οποίος τον πλησίασε εκ μέρους της ενώ εκείνη βρισκόταν στην Αυστραλία.

Όπως είπε σε συνέντευξή του ο Tony Bennett στο Rolling Stones, έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία και τον Ιούνιο που θα είναι έτοιμοι θα μπουν στο studio για να το ηχογραφήσουν. “Η Lady Gaga είναι ένα φαινόμενο” είπε o Bennett κατά την διάρκεια ενός δείπνου για τα Inspiration Awards, στα οποία του διακρίθηκε για την συνολική προσφορά του με το Lifetime Achievement honor. “Τα πάω πολύ καλά μαζί της”, συμπλήρωσε.

Εμνευσμένοι από την προηγούμενη συνεργασία τους στο κομμάτι “The Lady Is a Tramp” για το album του Bennett Duets II album, το καλλιτεχνικό ζευγάρι σχεδιάζει να επεκτείνει αυτή τη συνεργασία με το άλμπουμ τους που θα ολοκληρωθεί σε στούντιο της Αστόρια τον Ιούνιο.

httpv://www.youtube.com/watch?v=ZPAmDULCVrU

*πηγή: musicheaven.gr