Kylie Minogue – Into The Blue | Νέο Single

«Into The Blue» λέγεται το νέο τραγούδι της Kylie Minogue,από το νέο επερχόμενο δωδέκατο άλμπουμ της “Kiss Me Once“ που αναμένεται μέσα στη χρονιά και πιο συγκεκριμένα στις 18 Μαρτίου 2014.

Η Minogue θέλει επιστέψει στην κορφή των chart και για το come back της επιλέγει έναν midtempo τραγούδι, με ένα πολύ πιασάρικο ρεφρέν.

Επίσης αποκαλύφτηκε και το εξώφυλλο του single.


Kylie Minogue – Into The Blue | Lyrics

Kiss Me Once (Special Edition) iTunes tracklist

1. Into The Blue
2. Million Miles
3. I Was Gonna Cancel
4. Sexy Love
5. Sexercize
6. Feels So Good
7. If Only
8. Les Sexy
9. Kiss Me Once
10. Beautiful
11. Fine
12. Mr President (bonus track)
13. Sleeping With The Enemy (bonus track)





This entry was posted in News. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *