Η 32χρονη pop star γράφει κάθε ένα από τα 15 τραγούδια της δουλειάς που κουβαλούν την ψυχή της, δουλεύοντας με μία ποικιλία συνεργατών. Το «Witness» περιλαμβάνει το πλατινένιο hit «Chained To The Rhythm» με τον Skip Marley, τη συνάντηση με τη Nicki Minaj στο «Swish Swish» και το νέο single «Bon Appétit» σε σύμπραξη με τους Migos.

Το πολυσυζητημένο video clip του «Bon Appétit» έθεσε καινούριο ρεκόρ για την Katy Perry, ξεπερνώντας τα 100 εκατομμύρια προβολών μέσα σε μόλις 18 ημέρες. Χρέη παραγωγών στο «Witness» εκτελούν η Katy Perry και ο χρόνιος συνεργάτης της Max Martin, ο οποίος επιμελήθηκε την παραγωγή σε πολλά τραγούδια.

Η Katy Perry θα συνοδεύσει την προώθηση του πέμπτου προσωπικού άλμπουμ της, με μία εκτενή περιοδεία σε Η.Π.Α. και Καναδά που θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο και θα διαρκέσει ως το Μάιο του 2018. Στο πλαίσιο αυτής, θα συνεργαστεί με το «Boys & Girls Clubs of America» για να δωρίσει εισιτήρια στα μέλη και τους εθελοντές του, ενώ 1$ από κάθε εισιτήριο που θα πωληθεί θα παραχωρηθεί στον οργανισμό.

 

Η Katy Perry έκανε ντεμπούτο με την Capitol Records το 2008 με το «One of the Boys», έχοντας υπογράψει με την εταιρεία το 2007. Καθιερώθηκε ως παγκόσμια superstar με το ακριβώς επόμενο άλμπουμ, «Teenage Dream» (2010). Το «PRISM», η δουλειά που κυκλοφόρησε το 2013 έκανε πρεμιέρα στο Νο1 του iTunes σε 100 χώρες και πούλησε πάνω 12,5 εκ. αντίτυπα διεθνώς.

Με τα singles «Firework» και «Dark Horse» να έχουν περάσει το κατώφλι των 10 εκατομμυρίων, συμπεριλαμβανομένου των πωλήσεων και των stream, η Katy Perry είναι η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης που έχει κερδίσει δύο Διαμαντένια Digital Single Βραβεία από τη RIAA.

Στα 10 έτη παρουσίας της στην Capitol, έχει απαριθμήσει συγκεντρωτικά 18+ δισεκατομμύρια streams μαζί με πωλήσεις άλμπουμ πάνω από 40 εκ. και τραγουδιών πάνω από 125 εκατομμύρια. Η Katy Perry είναι το άτομο με τους περισσότερους ακολούθους σε όλο τον κόσμο στο Twitter. Έχει τραγουδήσει μπροστά σε δύο εκατομμύρια ανθρώπων κατά το «Prismatic World Tour» των 151 συναυλιών και έχει υπάρξει επικεφαλής του show ημιχρόνου στο «Super Bowl XLIX» (2014), το οποίο ήταν το show της διοργάνωσης με την υψηλότερη καταγραφείσα τηλεθέαση.

Katy Perry - Witness (photo) - Hit Channel

 

 

 

hit-channel.com