Η Katy Perry κάθισε στη θέση του συνοδηγού σε ένα ειδικό επεισόδιο του «Carpool Karaoke», τραγουδώντας παλιές και νέες επιτυχίες.

Το περίφημο «Carpool Karaoke» έχει επανέλθει δυναμικά με την Katy Perry να είναι η επόμενη προσκεκλημένη του, λίγες ημέρες μετά τον Harry Styles.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια κυκλοφορεί στις 9 Ιουνίου τον πέμπτο ολοκληρωμένο δίσκο της με γενικό τίτλο «Witness» και σε αυτό το κλίμα ξεκίνησε εμφανίσεις στις διασημότερες τηλεοπτικές εκπομπές των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η αρχή έγινε από το «The Ellen Show» της Ellen DeGeneres για να δοθεί συνέχεια με ένα δραστήριο τετραήμερο, όπου η Katy Perry βρέθηκε καλεσμένη κατά σειρά στο «The Tonight Show» με τον Jimmy Fallon στις 19 Μαΐου και την επόμενη βραδιά, στις 20 Μαΐου, τραγούδησε ζωντανά στο φινάλε της 42ης σεζόν του «Saturday Night Live» το «Bon Appétit» μαζί με τους Migos και το «Swish Swish», ωστόσο χωρίς τη Nicki Minaj.

Ο κύκλος των εμφανίσεων «έκλεισε» με την παρουσία της σε ένα ειδικό επεισόδιο του «Carpool Karaoke» και του «The Late Late Show» του James Corden που προβλήθηκε τη Δευτέρα 22 Μαΐου.

 

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Katy Perry βρέθηκε στο κάθισμα του συνοδηγού δίπλα στον James Corden, μία θέση από την οποία έχουν περάσει διάσημα ονόματα όπως η Madonna, η Jennifer Lopez, η Adele, ο Justin Bieber, η Lady Gaga, η Britney Spears, η Sia, οι Red Hot Chili Peppers, η Mariah Carey, οι One Direction, ο Bruno Mars και πολλοί ακόμη.

Η Katy Perry τραγούδησε παλιές και νέες επιτυχίες της, μιλώντας επιπλέον για τη σύγχυση που προκλήθηκε με την Taylor Swift. Τρεις χορευτές της πρώτης συμμετείχαν με την άδειά της σε περιοδεία της δεύτερης, όμως όταν η Katy Perry τους ζήτησε να γυρίσουν πίσω – καθώς υπήρχε ρήτρα στο συμβόλαιό τους, εκείνοι δεν ανταποκρίθηκαν και εν τέλει απολύθηκαν.

 

 

hit-channel.com