Στο making of του πολυσυζητημένου video clip για το «Bon Appétit» μας επιτρέπει να παρεισφρήσουμε η Katy Perry.

Η Katy Perry αποκαλύπτει τα παρασκήνια από τα γυρίσματα για το… περιβόητο video clip του «Bon Appétit».

Ύστερα από ένα μακρύ διάστημα δισκογραφικής αδράνειας, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια επανήλθε στη δράση μέσα στο 2017, με ορίζοντα την κυκλοφορία του πέμπτου προσωπικού δίσκου της, «Witness», στις 9 Ιουνίου.

Η πρώτη ενέργεια έγινε με το πολιτικοποιημένο «Chained To The Rhythm» και τη συμμετοχή του Skip Marley, ένα τραγούδι που η Katy Perry συνυπέγραψε μεταξύ άλλων με τη Sia και απέκτησε θέση στο Top 10 περισσότερων από 45 διαφορετικών charts σε ολόκληρο τον πλανήτη. Το video clip – υπερπαραγωγή του τραγουδιού ξενάγησε στην ουτοπία της «Oblivia», ένα θεματικό πάρκο συνδεδεμένο με τη θεματολογία των στίχων.

 

Προτού φτάσουμε στο πιο πρόσφατο single του επερχόμενου άλμπουμ, το «Swish Swish» και την απρόσμενη συνάντηση με τη Nicki Minaj, η Katy Perry συνεργάστηκε με τους Migos ώστε να ευχηθούν… «καλή όρεξη».

Η σύμπραξή τους στο «Bon Appétit» οπτικοποιήθηκε με ένα προκλητικό για κάποιους τρόπο που προκάλεσε σάλο παγκοσμίως. Το πολυσυζητημένο video clip που σκηνοθέτησαν οι Dent De Cuir και στο οποίο εμφανίστηκε ο Αμερικανοκορεάτης σεφ Roy Choi ασχολήθηκε με τάσεις κανιβαλισμού, καθώς η Katy Perry βρέθηκε σε ρόλο… κυρίως πιάτου.

Τυλιγμένη σε πλαστικό, ο σεφ την ξετυλίγει και την «πλάθει» σαν ζύμη, τη βράζει σε ένα υπερμέγεθες καζάνι με καρότα και στο τέλος τη… σερβίρει σε πίτα με «διαμελισμένα» μέλη, ενώ η ίδια τραγουδά το «Bon Appétit». Παρόλο που το μουσικό video δεν είναι τόσο αποτρόπαιο και αποκρουστικό όσο ακούγεται στην περιγραφή, σχολιάσθηκε ποικιλοτρόπως. Άλλα μέσα ανέφεραν ότι ήταν «άβολο να το παρακολουθήσεις» και άλλα το χαρακτήρισαν «ελκυστικό».

Το video clip απέσπασε πάνω από 14 εκατομμύρια προβολές κατά τις πρώτες 24 ώρες κυκλοφορίας στο YouTube, τις περισσότερες που έχουν καταγραφεί χρονικά μετά το «Hello» της Adele (με 27,7 εκ.) από τον Οκτώβριο του 2015.

Δείτε πώς γυρίστηκε το video clip του «Bon Appétit» παρακάτω:

 

 

hit-channel.com