H Britney Spears αποκαλύπτει το tracklist του νέου άλμπουμ “Britney Jean”


Η Britney Spears αποκάλυψε το επίσημο  track list του νέου της studio άλμπουμ “Britney Jean’.

Η Αμερικανίδα star ανακοίνωσε λεπτομέρειες για το δίσκο μέσα από το Twitter χτες το βράδυ και επιβεβαίωσε μερικές μεγάλες συνεργασίες.

Για μία ακόμα φορά η  Britney συνεργάζεται με τον Will.i.am στο τραγούδι που ονομάζεται  ” It Should Be Easy”  και υπάρχει και μια συνεργασία με την αδερφή της Jamie Lynn που έχει τίτλο ’Chillin” With You’.

Στο ’Britney Jean” θα βρούμε και τον ράπερ T.I. στο τραγούδι ’Tik Tik Boom’.

Δείτε το tracklist του ’Britney Jean” που αναμένεται στις 2 Δεκεμβρίου.

  • 1. “Alien”
  • 2. “Work Work”
  • 3. “Perfume”
  • 4. “It Should Be Easy” (feat. will.i.am)
  • 5. “Tik Tik Boom” (feat. T.I.)
  • 6. “Body Ache”
  • 7. “Til It’s Gone”
  • 8. “Passenger”
  • 9. “Chillin” With You” (feat. Jamie Lynn)
  • 10. “Don’t Cry”
  • 11. “Brightest Morning Star”
  • 12. “Hold On Tight”
  • 13. “Now That I Found You”
  • 14. “Perfume” (The Dreaming Mix)



Source: www.hit-channel.com

This entry was posted in News. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *