Το ολοκαίνουριο single των Bastille, του συγκροτήματος με περισσότερες από 7,5 εκατομμύρια πωλήσεις σε Μ. Βρετανία και Η.Π.Α., είναι εδώ!

Οι Bastille σχηματίστηκαν το 2010 ως solo project του Dan Smith και μετέπειτα διευρύνθηκαν σε κουαρτέτο, φθάνοντας το 2013 – ύστερα από ένα single και ένα EP – στο πρώτο τους συμβόλαιο με τη Virgin EMI.

Επιπλέον, οι Bastille έχουν στην κατοχή τους ένα Brit Award ως «British Breakthrough Act» του 2014, μετρώντας εκείνη τη χρονιά τέσσερις υποψηφιότητες στα βρετανικά μουσικά βραβεία.

Το neo-synth pop βρετανικό γκρουπ καταστρώνει το τρίτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της εξάχρονης πορείας του μετά τα «Bad Blood» και «VS.».

Όπως αποκαλύφθηκε στις αρχές του μήνα, ο επόμενος δίσκος του Dan Smith και της μπάντας του θα πάρει τη ονομασία «Wild World» ενώ προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του καλοκαιριού.

Ο πρώτος προπομπός του CD, το «Good Grief», έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες.

Εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα έχει δημοσιευθεί και το video clip που το συνοδεύει σε σκηνοθεσία NYSU, ένα video που χαρακτηρίσθηκε από το YouTube ως «ακατάλληλο για ανηλίκους» εξαιτίας των χαοτικών, σουρεαλιστικών και ορισμένων γυμνών σκηνών που περιέχει.

Την προηγούμενη Παρασκευή (24/06), μάλιστα, οι Bastille εμφανίστηκαν στο εφετινό φεστιβάλ του Glastonbury, αποκαλύπτοντας επιπλέον αποσπάσματα από την καινούρια δουλειά τους:

https://www.youtube.com/watch?v=sNVod2DJucU

 

hit-channel.com