Το video clip για την επόμενη μεγάλη επιτυχία του Ed Sheeran κυκλοφόρησε.

Ο Ed Sheeran πρόλαβε και κατέκτησε το 2017 αμέσως μόλις ξεκίνησε.

Ο λόγος που συνέβη αυτό δεν είναι άλλος από τις δύο σαρωτικές επιτυχίες που μοιράστηκε με τους ακροατές, προμηνύοντας τον τρίτο ολοκληρωμένο δίσκο του.

Αναμφισβήτητα, τη μεγαλύτερη θραύση έκανε το πασίγνωστο πλέον «Shape Of You», σημειώνοντας ασύλληπτες επιδόσεις. Το απόλυτο smash hit έχει αναρριχηθεί στο Νο1 περίπου 57 charts ανά την υφήλιο, ενώ στο YouTube έχει ξεπεράσει συγκεντρωτικά το 1,5 δισεκατομμύριο προβολών (951,5 εκ. το video clip και 600,2 εκ. το audio video).

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε και το «Castle On The Hill».

 

Εν τέλει, η πολυαναμενόμενη καινούρια δισκογραφική δουλειά του Ed Sheeran κυκλοφόρησε στις αρχές Μαρτίου από τις Asylum / Atlantic / Warner, έχοντας το γενικό τίτλο «÷» (Divide), για να συνεχίσει τα ρεκόρ.

Όλα τα τραγούδια του άλμπουμ κατείχαν από μία θέση στο Top 20 του βρετανικού Singles Chart κατά την εβδομάδα της κυκλοφορίας του, ενώ οι πωλήσεις που σημείωσε στην πρώτη εβδομάδα στην ίδια χώρα, το ανακήρυξαν ως το δίσκο με τις πιο γρήγορες πωλήσεις από άνδρα καλλιτέχνη.

Το «÷» (ή «Divide» αν προτιμάτε) παραμένει σε τροχιά επιτυχιών και τη σκυτάλη παραλαμβάνει το τρίτο διαδοχικά single.

Galway Girl

Είναι το «Galway Girl» που ήδη ξεχωρίζει από την πρώτη ημέρα, συνδυάζοντας παραδοσιακούς γαελικούς ήχους με pop σε συνεργασία με την ιρλανδική μπάντα των Beoga.

Τα γυρίσματα για το video clip πραγματοποιήθηκαν πριν λίγο καιρό με πρωταγωνίστρια στο ρόλο του «Galway Girl» την Αμερικανίδα ηθοποιό Saoirse Ronan. Ωστόσο, τη βιντεοσκόπηση κυριολεκτικά σημάδεψε ένα ευτράπελο, με την ηθοποιό να «χτυπά» τατουάζ στον Ed Sheeran με τον τίτλο του τραγουδιού γραμμένο λάθος, ως «Galway Grill», στιγμιότυπο που συμπεριελήφθη στο τελικό μοντάζ!

Ed Sheeran - Galway Girl (video clip - tatoo) - Hit Channel

Στο υπόλοιπο video clip, το πρόσωπο του Ed Sheeran δεν εμφανίζεται έντονα, παρά μόνο ελάχιστα στην αρχή και το τέλος, με το θεατή να παρακολουθεί όσα διαδραματίζονται μέσα από τα μάτια του Βρετανού τραγουδιστή.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν – πού αλλού; – στο Galway της Ιρλανδίας.

 

hit-channel.com