Πραγματικά ένα εξαιρετικό ντεμπούτο!

«More Life», το νέο και πολυαναμενόμενο album του Drake, 24 ώρες από την κυκλοφορία του, έφτασε στην κορυφή του Billboard 200 Albums Chart και έσπασε τρία ρεκόρ, σε Apple Music και  Spotify, ξεπερνώντας δύο που έχει  πετύχει το «Divide» του Ed Sheeran. Πραγματικά ένα εξαιρετικό ντεμπούτο!

Το Spotify αναφέρει ότι το «More Life», την ημέρα της κυκλοφορίας του στις 19 Μαρτίου, δημιούργησε την καλύτερη first-day streming σε ένα άλμπουμ στην πλατφόρμα. Τα κομμάτια συγκέντρωσαν περισσότερο από 61.3 εκατομμύρια ακούσματα σε παγκόσμιο επίπεδο, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ του «Divide» του Ed Sheeran, το οποίο είχε συγκεντρώσει  56.7 εκατομμύρια streams στις 3 Μαρτίου, όταν κυκλοφόρησε το άλμπουμ. Πω πω!

Και δεν είναι μόνο αυτό, ο Drake έσπασε ένα ακόμα ρεκόρ, ως καλλιτέχνης που έχει συγκεντρώσει περισσότερα streams στο Spotify σε μία μόνο μέρα. Το προηγούμενο  ρεκόρ το είχε ο Ed, που το πέτυχε την ημέρα που κυκλοφόρησε το «Divide».

 

Επιπλέον, το «More Life» μάζεψε  89.9 εκατομμύρια stream στις πρώτες 24 ώρες από την κυκλοφορία του σε όλο τον κόσμο για το Apple Music. Αυτό είναι το νέο single-day record για ένα άλμπουμ streaming για το Apple Music! Και με αυτό είμαστε στα 3 ρεκόρ σε μια μέρα!

Συγχαρητήρια Drake …. ποιος ξέρει πώς θα το πάρει ο Ed!

 

hit-channel.com