Το ερχόμενο ντοκιμαντέρ για τις περιοδείες των The Beatles συνοδεύεται από την αποκάλυψη τεσσάρων ακυκλοφόρητων live εκτελέσεων.

Τέσσερις αδημοσίευτες – μέχρι πρότινος – ζωντανές εκτελέσεις από το συγκρότημα που σημάδεψε όσο κανένα τη μουσική ιστορία, τους θρυλικούς The Beatles, έρχονται στη δημοσιότητα.

Το ντοκιμαντέρ

Το ντοκιμαντέρ «The Beatles: Eight Days a WeekThe Touring» πραγματοποιεί ανασκόπηση στις περιοδείες των «σκαθαριών» από το 1962 έως το 1966 με τη σκηνοθεσία του Ron Howard A Beautiful Mind», «Apollo 13», «The Da Vinci Code»).

Το σπάνιο υλικό, οι συνεντεύξεις και τα αποσπάσματα ξεκινούν να ακολουθούν τις πρώτες εμφανίσεις τους στο «The Cavern Club» του Λονδίνου το 1962 και καταλήγουν έως την τελευταία συναυλία τους στο Σαν Φρανσίσκο το 1966.

Live στο Hollywood Bowl

Ο ερχομός του φιλμ συνοδεύεται με την κυκλοφορία για πρώτη φορά σε CD του live album «The Beatles at the Hollywood Bowl».

Τον Αύγουστο του 1964 και του 1965, οι The Beatles έδωσαν συνολικά τρεις συναυλίες στο ιστορικό «Hollywood Bowl» του Hollywood. Τα αρχικά masters των ηχογραφήσεων εκείνων παρέμεναν ανεκμετάλλευτα στο «συρτάρι» της Capitol Records εξαιτίας της μη ικανοποιητικής ποιότητας του ήχου.

Δώδεκα χρόνια μετά κι ενώ είχε παρέλθει η διάλυση του συγκροτήματος, τα tape επεξεργάστηκαν από τον – εκλιπόντα πια – παραγωγό των The Beatles, George Martin και κατέληξαν στην αγορά το 1977 μέσω του LP «The Beatles at the Hollywood Bowl». Το άλμπουμ έφτασε στο Νο1 του βρετανικού chart και στο Νο2 του Billboard.

Τις ημέρες αυτές, το «The Beatles at the Hollywood Bowl» κυκλοφορεί για πρώτη φορά σε CD φέρνοντας συγχρόνως στο «φως» τέσσερις αδημοσίευτες ζωντανές εκτελέσεις που δεν είχαν συμπεριληφθεί στην αρχική έκδοση.

The Beatles live at the Hollywood Bowl - Hit Channel

Πρόκειται για τα τραγούδια «You Can’t Do That», «I Want To Hold Your Hand», «Everybody’s Trying To Be My Baby» και «Baby’s In Black», όπως ακριβώς ακριβώς παίχτηκαν στη Χολυγουντιανή σκηνή από τη διάσημη μπάντα του John Lennon, του Paul McCartney, του George Harrison και του Ringo Starr.

Ακούστε τα παρακάτω:

 

hit-channel.com