170813100102_2119Όπως φαίνεται η Adele είναι σχεδόν έτοιμη να ξαναβάλει φωτιά στη σκηνή το 2015, μετά την κυκλοφορία του τρίτου studio album της. Το άλμπουμ, με τίτλο «25» και η περιοδεία θα σηματοδοτήσει την πολυαναμενόμενη επιστροφή της Adele.

Η αστέρας του «Someone Like You» δεν έχει κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ και δεν έχει κάνει κάποια περιοδεία από το 2011, όταν και κυκλοφόρησε το «21», με τον τίτλο του άλμπουμ να αντιπροσωπεύει την ηλικία στην οποία έγραψε τα τραγούδια, το ίδιο έγινε και με το «19». Οπότε είναι λογικό να πιστεύεται πως το νέο άλμπουμ θα τιτλοφορείται «25».

Οι φήμες για το νέο δίσκο γίνονται όλο και πιο έντονες. Το World Music Awards, επιβεβαίωσε την είδηση ​​μέσω του λογαριασμού του στο Twitter πως το νέο άλμπουμ της τραγουδίστριας θα λέγεται «25» ενώ το 2015 θα ξεκινήσει και μια νέα περιοδεία.

#adele confirms 2015 Tour After The Release Of Her New Album ‘25’!pic.twitter.com/ZePWnwXXQH

— World Music Awards (@WORLDMUSICAWARD) July 15, 2014

Όλα καλά μέχρι εδώ, αλλά, μια πηγή κοντά στην Adele, ωστόσο, είπε Billboard ότι «δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε αυτό».

Το τι είναι αλήθεια και το τι όχι δε το ξέρουμε. Αυτό που ξέρουμε είναι πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και για το νέο άλμπουμ όσο πλησιάζουμε το 2015 γίνεται όλο και περισσότερος κουβέντα.

Θυμηθείτε πως με ένα «αινιγματικό» tweet η τραγουδίστρια του «Skyfall» πριν γιορτάσει τα 26α γενέθλιά της είχε αφήσει πολλά υπονοούμενα για το τίτλο του άλμπουμ. Ενώ τον περασμένο μήνα ο δημοσιογράφος της Daily Star, James Ingham , ισχυριζόταν πως το νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει ξανφικά. Άλλες φήμες μιλάνε για κυκλοφορία τον Οκτώβρη του 2014.

Αναμένουμε…

Source: www.hit-channel.com