Άσχημα νέα για όλους τους Belieber, μετά την ακύρωση του Meet & Greet, τώρα ο Justin Bieber δεν θέλει πια να βγάζει στο δρόμο φωτογραφίες με τους fan του.

Ο ποπ σταρ του big hit «What Do You Mean» ανέβασε στο Instagram ένα μήνυμα που εξηγεί γιατί φωτογραφίες στο δρόμο τέλος.

«Αν τύχει και με δείτε κάπου έξω να ξέρετε πως δεν θα βγάλω φωτογραφίες αρκετά με τις φωτογραφίες.  Έχει φτάσει στο σημείο που ο κόσμος δεν μου λέει ούτε γεια ή με αναγνωρίζει ως ανθρώπινο ον. Νιώθω σαν ζώο σε ζωολογικό κήπο, θέλω να μπορώ να διατηρώ τη λογική μου.Αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι θα απογοητευτούν και λυπάμαι, αλλά δεν υποχρέωση να βγάλω φωτογραφία με κανέναν. Και άνθρωποι που λένε «αλλά αγόρασα το άλμπουμ σου» να ξέρω πως αγόρασες το άλμπουμ μου και έχεις αυτό για το οποίο πλήρωσες, ΕΝΑ ΑΛΜΠΟΥΜ!  Δε λέει σε ψιλά γράμματα κάθε φορά που θα με  βλέπετε, μπορείτε να βγάλετε και μια φωτογραφία. Justin Bieber»

Προφανώς ο Καναδός pop star είναι υπό πίεση, τις προάλλες έκλαψε σε μια συναυλία του, κάτι που μπορεί να αποδοθεί στο στρες των τελευταίων εβδομάδων.

hit-channel.com