Νέο νούμερο ένα διεθνούς ρεπερτορίου για τα ελληνικά ραδιόφωνα. Ο Duke Dumont ξεπερνά την Adele!

Σε νέα αγαπημένη μουσική των Ελλήνων ακροατών έχει αναδειχθεί η μεγάλη επιτυχία του Duke Dumont, «Ocean Drive».

Ο 32χρονος Βρετανός DJ και μουσικός παραγωγός του deep house ρεύματος έγινε γνωστός από τα singles «Need U (100%)», «I Got U» και «Won’t Look Back», τα οποία κατέκτησαν τις δύο πρώτες θέσεις του singles chart της πατρίδας του. Το «Need U (100%)», μάλιστα, είχε προταθεί για το βραβείο Καλύτερης Dance Ηχογράφησης στα 56α Grammy Awards, όπως και το «I Got U» στην αμέσως επόμενη διοργάνωση του θεσμού (το 2014 και το 2015 αντίστοιχα).

Το «Ocean Drive» περιλαμβάνεται στο τελευταίο EP του Duke Dumont με τίτλο «Blasé Boys Club Part 1» που κυκλοφόρησε από τη Virgin EMI. «Part 1», επειδή θα ακολουθήσουν τα επόμενα EP – μέλη της σειράς, όπως συνέβη κατά την εξαετία 2008 – 2014 με τα EPs του «For Club Play Only».

Η Ελλάδα εθίζεται όλο και περισσότερο στο μεθυστικό μουσικό «άρωμα» του «Ocean Drive». Και αν για τους περισσότερους θεωρήθηκε ακατόρθωτο, τελικά βρέθηκε το τραγούδι που θα εκτόπιζε τον παροξυσμό του «Hello» και της Adele από την επί σειρά εβδομάδων πρωτοκαθεδρία των ραδιοφωνικών μεταδόσεων στην Ελλάδα.

Ο Duke Dumont και το «Ocean Drive» αναρριχήθηκαν (από την τρίτη θέση) στο νούμερο ένα του διεθνούς airplay chart των ελληνικών ραδιοφώνων για την εβδομάδα 15 – 22 Φεβρουαρίου. Είναι το καινούριο – απόλυτο – radio hit στα ελληνικά δρώμενα που απολαύει της εμπιστοσύνης ακροατών και ραδιοφωνικών παραγωγών!

Η πεντάδα του διεθνούς airplay chart στην Ελλάδα για την εβδομάδα 15 – 22/02 έχει ως εξής:

  1. «Ocean Drive» – Duke Dumont (Minos EMI / Universal)
  2. «Don’t By Shy» Filatov & Karas Remix – Imany (Planetworks)
  3. «Hello» – Adele (Sony / Feelgood)
  4. «Can’t Feel My Face» – The Weeknd (Minos EMI / Universal)
  5. «Ain’t Nobody» (Loves Me Better) – Felix Jaehn (Minos EMI / Universal)

ΠΗΓΗ : hit-channel.com