Ποιο ήταν το αποτέλεσμα του πρωτότυπου εγχειρήματος της Gwen Stefani, να γυρίσει σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση το νέο της video clip;

Την ώρα που το enfant-ganté της διεθνούς μουσικής σκηνής ήταν συγκεντρωμένο στην Καλιφόρνια προκειμένου να βραβεύσει τις καλύτερες κυκλοφορίες της χρονιάς που πέρασε, η Gwen Stefani επέλεξε να τραβήξει την προσοχή βιντεοσκοπώντας ζωντανά στον τηλεοπτικό αέρα το νέο της video clip.

Το «Make Me Like You» είναι το δεύτερο κατά σειρά single από το επικείμενο άλμπουμ της τραγουδίστριας με γενικό τίτλο «This Is What The Truth Feels Like», το οποίο κυκλοφορεί στις 18 Μαρτίου.

Το video clip του τραγουδιού γυρίστηκε και προβλήθηκε συγχρόνως σε απευθείας μετάδοση κατά τη διάρκεια ενός εκ των διαφημιστικών διαλειμμάτων των Grammy Awards.

 

Το ειδικά διαμορφωμένο στούντιο συνέβαλε στην πολλαπλή αλλαγή θεματικών σκηνικών σε πραγματικό χρόνο. Ήταν δυνατό να μη συμβούν απρόοπτα, παρά τις συνεχείς πρόβες που είχαν πραγματοποιηθεί; Ακόμη και οι μεγαλύτεροι star έχουν άτυχες στιγμές σε εμφανίσεις τις οποίες παρακολουθούν live αμέτρητα άτομα ανά την υφήλιο.

Η στιγμή όπου η Gwen Stefani γλίστρησε και βρέθηκε στο έδαφος, φορώντας πατίνια, τελικά φαίνεται περισσότερο επιτηδευμένη από ό,τι φυσική.

Gwen Stefani - Make Me Like You (official video clip) - Hit Channel

Σημειωτέον, είναι το πρώτο μουσικό video που δημιουργήθηκε live στην τηλεόραση.

Το εξώφυλλο της standard έκδοσης (αριστερά) και της deluxe έκδοσης (δεξιά) του επερχόμενου «This Is What The Truth Feels Like»:

ΠΗΓΗ : hit-channel.com