Εντυπωσιακοί οι Coldplay αλλά η Beyonce έδωσε ένα μοναδικό σόου στο ημίχρονο του Super Bowl 2016

Οι Αμερικάνοι ζουν για το Super Bowl, γι’ αυτούς δεν είναι απλά τελικός του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, αλλά πολλά περισσότερο. Αθλητισμός, θέαμα, αγωνιστικά και μή, με ένα φαντασμαγορικό show στο ημιχρόνιο, ενώ την ίδια ώρα οι θεατές (από το σπίτι ή σε γιγαντοοθόνες στο γήπεδο) έχουν την δυνατότητα να δουν τηλεοπτικά σποτ γυρισμένα ειδικά για αυτή την βραδιά.

Φέτος, στη σκηνή του περίφημου Halftime Show headliners ήταν οι Coldplay, δίνοντας μια εντυπωσιακή mini-συναυλία, με το συγκρότημα του Chris Martin να παίζει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, αλλά την παράσταση έκλεψε για άλλη μια φορά η Beyonce. Εμφανίστηκε σχεδόν ντυμένη όπως ο Michael Jackson είχε κάνει το 1993, για τον οποίο έχει δηλώσει φανατική θαυμάστρια και ξεσήκωσε το πλήθος.

Η Queen Bey ερμήνευσε το νέο της τραγούδι «Formation», το οποίο είχε διαρρεύσει (αρκετά στρατηγικά) μια μέρα πριν χωρίς την παραμικρή προειδοποίηση.

Στην πορεία η Beyonce επιδόθηκε σε ένα dance-off με τον Bruno Mars (ο περσινός headliner) υπό τους ήχους του hit του τραγουδιστή «Uptown Funk», κλέβοντας κι εκεί την παράσταση.

Αλλά καλύτερα δείτε μόνοι σας. Για την ιστορία οι Denver Broncos νίκησαν τους Carolina Panthers.

https://www.youtube.com/watch?v=UoGTDEPfAyg

 

 

ΠΗΓΗ: hit-channel.com