Sia: κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ “This Is Acting”!

Αναμονή τέλος! Ένα ακόμα αναμενόμενο άλμπουμ κυκλοφόρησε! Η νέα δουλειά της Sia, “This Is Acting” έφτασε!

Ο δίσκος περιέχει 12 κομμάτια συμπεριλαμβανομένου του «Alive», που γράφτηκε από τον διάσημο στιχουργό Tobias Jesso και την… Adele! Ενώ στο κομμάτι «Reaper» έχει βάλει και το χέρι του ο Kanye West, ως στιχουργός και παραγωγός.

Αυτό είναι το tracklist:

  1. Bird Set Free
  2. Alive
  3. One Million Bullets
  4. Move Your Body
  5. Unstoppable
  6. Cheap Thrills
  7. Reaper
  8. House On Fire 
  9. Footprints
  10. Sweet Design 
  11. Broken Glass 
  12. Space Between







This entry was posted in News. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *