Θέλει δε θέλει (δε θέλει), ο Γούντι Αλεν ετοιμάζει την 6 επεισοδίων σειρά του για την Amazon και, τουλάχιστον, διασκεδάζει επιλέγοντας το καστ του.

Τη χρονιά που μας πέρασε, εκείνη που είδε το «Irrational Man» να παίρνει από μέτριες ως κακές κριτικές, ο Γούντι Αλεν έκανε μια συμφωνία τηλεοπτικής σειράς με την Amazon, την οποία αμέσως μετάνιωσε, λέγοντας «Τελικά μου είναι πολύ δύσκολο, είχα μια αλαζονική αυτοπεποίθηση, έλεγα, θα το κάνουμε σαν ταινία, θα είναι μια ταινία σε έξι μέρη. Οπως αποδεικνύεται, κάτι τέτοιο δε γίνεται.» Ωστόσο, δεσμευμένος από το συμβόλαιό του αλλά ίσως βρίσκοντας και μια ιδέα που τον εκφράζει, ο Γούντι Αλεν βάζει μπρος για τη μικρή οθόνη.

Woody Allen 607

Ο τίτλος της σειράς του Γούντι Αλεν για την Amazon δεν είναι ακόμα γνωστός, θ’ αποτελείται όμως από έξι ημίωρα επεισόδια, θα ξεκινήσει γυρίσματα τον Μάρτιο, άρα ίσως θα είναι έτοιμη για τα τέλη του 2016 και θα εκτυλίσσεται τη δεκαετία του ’60. Κι επειδή στον Γούντι Αλεν πάντα αρέσει το νεαρό και απρόσμενο, πρωταγωνίστρια της σειράς δε θα είναι άλλη από τη Μάιλι Σάιρους (μετά και τη συμμετοχή της στο «A Very Murray Christmas» της Σοφία Κόπολα), που θα εμφανίζεται μαζί με την Ελέιν Μέι, γνωστότερη από τη συμμετοχή της σε ταινίες σαν τα «Heaven Can Wait», «A New Leaf», ή «Primary Colors», ή από το γάμο της με τον Μάρβιν Γκέι, αλλά και με τεράστια τηλεοπτική καριέρα. Μαζί με τις δύο κυρίες, ο Γούντι Αλεν θα συμμετέχει στη σειρά του και ως ηθοποιός.

ΠΗΓΗ: flix.gr