Κόντρα Linda Perry – Lady Gaga για την υποψηφιότητα στα Όσκαρ

Η υποψηφιότητα της Lady Gaga στα βραβεία Oscar, με το τραγούδι «Til It Happens To You» δεν ακούγεται καλά στη Linda Perry, η οποία στο προφίλ της στο Twitter έχει κάνει πραγματικά βαριές δηλώσεις.

https://twitter.com/RealLindaPerry/status/689010962733518848

Σύμφωνα με την Αμερικανίδα παραγωγό, η Μις Germanotta δεν αξίζει τις υποψηφιότητα για τα Όσκαρ απλά επειδή το τραγούδι δεν το έγραψε η ίδια, αποκάλυψε η Linda πως η Gaga θα έγραψε το πολύ τη φράση «Til It Happens To You»:

«Στην αρχή ήταν μια άλλη τραγουδίστρια να τραγουδήσει το #TIHTY. Έχω το αρχικό demo της Diane. Το μόνο κομμάτι που αλλάχτηκε είναι: ‘Till you’re at the end, the end of your rope‘ που στο demo ήταν ‘Til you got a hole ripped in your soul‘. Επομένως τεχνικά άλλαξε μια φράση, έτσι σίγουρα η Gaga την ξανάγραψε. Αυτό θέλει να πει πως η Gaga έχει συνεισφέρει λίγα λόγια. Αυτό σημαίνει γράφω; Όχι με βάση το δικό μου λεξιλόγιό.»

Η Perry αφού δέχτηκε επίθεση από χιλιάδες Little Monster διευκρίνισε πως δεν έχει τίποτα το προσωπικό με την τραγουδίστρια του «Bad Romance», αλλά απλά λέει την αλήθεια.

«Αγαπώ και σέβομαι τη Lady Gaga και αγαπώ αυτό το τραγούδι, ο οποίο δεν έχει να κάνει με την κουβέντα. Αλλά τότε, γιατί Gaga εμφανίζεται στα credits; Ίσως επειδή η Diane ήθελε να εξασφαλίσει την υποστήριξή της για την προώθηση του τραγουδιού. Η Gaga είναι μια γυναίκα  των επιχειρήσεων πραγματικά έξυπνη, ήξερε πως ένα τραγούδι που γράφτηκε από την  Diane Warren θα ήταν υποψήφιο για Όσκαρ.»

Και αφού τα έχει πει όλα αυτά, μετά από λίγες ώρες επιστρέφει και ζητάει συγνώμη.

«Ειλικρινά συγγνώμη, έκανα λάθος που σχολίασα. Δεν ήμουν στην αίθουσα όταν το #TIHTY γράφτηκε».

Linda-Perry-Lady-Gaga-696x365

ΠΗΓΗ : hit-channel.com