Ως την Καλιφόρνια ταξίδεψαν οι Coldplay προκειμένου να οπτικοποιήσουν το «Birds».

Οι Coldplay μοιράζονται με το πολυπληθές κοινό τους το πιο πρόσφατο video clip από τη νέα δισκογραφική δουλειά τους με τίτλο «A Head Full Of Dreams».

Το βρετανικό γκρουπ (συγκεκριμένα ο κεντρικός τραγουδιστής, ο Chris Martin) αποκάλυψε ότι βρισκόταν εν μέσω προετοιμασίας ενός καινούριου δίσκου τον Δεκέμβριο του 2014, λίγους μόλις μήνες έπειτα από την κυκλοφορία του «Ghost Stories». Ακριβώς ένα χρόνο μετά, τον Δεκέμβριο του 2015, το έβδομο στούντιο άλμπουμ των Coldplay διατέθηκε σε τρεις εκδόσεις: Σε CD, σε ψηφιακή μορφή και σε LP.

Το «A Head Full Of Dreams» περιέχει 11 κομμάτια σε dance – pop και pop – rock ύφος. Στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας ο δίσκος έχει γίνει ήδη πλατινένιος προσπερνώντας το φράγμα των 300.000 πωλήσεων με παραπάνω από 520.000 αντίτυπα. Η Tove Lo παίρνει μέρος επίσημα στο «Fun» ενώ στο «Kaleidoscope» έχει χρησιμοποιηθεί η φωνή του Αμερικανού Προέδρου Barack Obama. Η Beyoncéσυμμετέχει στα φωνητικά του «Hymn For The Weekend» όπως και ο Noel Gallagher και η Gwyneth Paltrow σε μερικά από τα υπόλοιπα τραγούδια.

Οι Coldplay μετέβησαν έως το φολκλορικό πάρκο του Salvation Mountain στη Καλιφόρνια και ετοίμασαν ένα video clip με ψυχεδελικά εφέ ώστε να συνοδεύσουν οπτικά το «Birds». Το video έκανε παγκόσμια πρεμιέρα το Σάββατο 3 Ιανουαρίου.

 

 
πηγή: hit-channel.com