Το «Blame» του Calvin Harris το τραγούδι με τα περισσότερα streams σε μία ημέρα!

calvin-harris

Το «Blame» του Calvin Harris είναι το πιο επιτυχημένο τραγούδι του Spotify, με τον ίδιο να γίνεται ο πρώτος Βρετανός καλλιτέχνης που ξεπερνά το 1 δισ. streams!

Μία σειρά ξεχωριστών διακρίσεων έχει επιτύχει ο Calvin Harris με το πασίγνωστο ανά την υφήλιο hit του «Blame».

Η νέα εποχή που διανύει η παγκόσμια δισκογραφία με τα social media και το streaming να κυριαρχούν έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια, ιδίως στους λάτρες των παραδοσιακών μέσων, όμως έχει ανοίξει τους ορίζοντες σε καινούριους τρόπους προώθησης και σε μεγάλες διεθνείς επιτυχίες.

Ανάμεσα τους, το «Blame» με το Spotify να το έχει αναγνωρίσει ως μία «record-breaking» κυκλοφορία!

Ο Calvin Harris έγινε ο πρώτος Βρετανός σόλο καλλιτέχνης που έσπασε το φράγμα του 1 δισεκατομμυρίου streams, ενώ με το «Blame», από το τελευταίο άλμπουμ του «Motion», ξεπέρασε τις12,2 εκατομμύρια αναπαραγωγές μέσα σε μία εβδομάδα.

Οι επιτυχίες για τον 31χρονο Adam Richard Wiles, όπως είναι το πραγματικά όνομα του Calvin, και το smash hit του δε σταματούν εδώ. Το «Blame» είναι το κομμάτι που έφτασε πιο γρήγορα από ποτέ στη No.1 θέση των charts του Spotify και, τέλος, είναι επίσημα και το τραγούδι με τα περισσότερα streams σε μία μόνο ημέρα!

Η δημοφιλής πλατφόρμα αναπαραγωγής μουσικής και η δισκογραφική εταιρεία του, μάλιστα, απένειμαν στον Calvin Harris την αντίστοιχη τιμητική πλακέτα:

calvin harris new

This entry was posted in News. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *