Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι του Super Bowl LI, πολλοί περίμεναν πώς και πώς την εμφάνιση της Lady Gaga, η οποία “τράβηξε” τα βλέμματα με μοναδικό σόου κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

Άξιο αναφοράς είναι ότι η διάσημη ποπ τραγουδίστρια έκανε την εμφάνισή της απ’ τον ουρανό και “μάγεψε” τον κόσμο που βρέθηκε στο “NRG Stadium”, ώστε να παρακολουθήσει το Super Bowl LI ανάμεσα σε New England Patriots και Atlanta Falcons (34-28).

Αν και πολλοί πίστευαν πως θα κάνει επίθεση στον Ντόναλντ Τραμπ, η τραγουδίστρια κάλεσε τον αμερικανικό λαό να παραμένει ενωμένος. Ανάμεσα στις πολλές επιτυχίες, όπως το «Let’s Dance», το «Poker Face» το «Bad Romance», και το «Born This Way»

Ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ πάντως, απόλαυσε τον αγώνα και το μόνο που είχε να σχολιάσει στο αγαπημένο του twitter, πως με το τέλος του super bowl, θα επιστρέψει στην προσπάθειά του να “κάνει την Αμερική και πάλι μεγάλη”.

Enjoy the and then we continue: MAKE AMERICA GREAT AGAIN!

Την ώρα που τραγουδούσε στο πιάνο τη μπαλάντα «Million Reasons», η τραγουδίστρια σταμάτησε για μερικά δευτερόλεπτα και φώναξε: «Γεια σου μπαμπά, γεια σου μαμά».

Η σόλο εμφάνιση της Lady Gaga ήταν καθηλωτική, με την ίδια να λέει πως ήταν παιδικό της όνειρο να βρεθεί στο Super Bowl.

Απ’ το επίκεντρο της προσοχής δεν έλειψε και η στιλιστική της επιλογή, καθώς εμφανίστηκε με μεταλλικό κορμάκι, ενώ στα πρώτα λεπτά του σόου είχε τον ρόλο μαριονέτας. 

 
Αποτέλεσμα εικόνας για gaga on roof nrg
 
 
 
 
 
 
sport24.gr