Να στηρίξει την εκστρατεία βοήθειας στα θύματα του Μάντσεστερ καλεί το κοινό ο Eminen, ανακοινώνοντας επίσης την επετειακή συλλογή του «The Εminem Show».

Ο Eminem συνδράμει στις ενέργειες ευαισθητοποίησης μετά την τρομοκρατική επίθεση στη συναυλία της Ariana Grande στο Μάντσεστερ της Μεγάλης Βρετανίας στις 22 Μαΐου, η οποία κόστιζε τη ζωή 22 ανθρώπων, πραγματοποιώντας φιλανθρωπική δωρεά προς τα θύματα και τις οικογένειές τους.

Χρησιμοποιώντας ως εφαλτήριο το Twitter και την τεράστια βάση κοινού που διαθέτει (με 20,8 εκατομμύρια ακολούθους), ο κορυφαίος Αμερικανός rapper ενθαρρύνει τον κόσμο να πράξει το ίδιο και να συμμετάσχει στην καμπάνια:

«Ελάτε μαζί μου στη βοήθεια των θυμάτων του Μάντσεστερ και των οικογενειών τους, κάνοντας μία δωρεά στο βρετανικό Ερυθρό Σταυρό και στο Manchester News.», έγραψε στο μήνυμά του ο Eminem.

Ο κατά κόσμον Marshall Mathers συνόδευσε την ανάρτησή του με τον ίδιο σύνδεσμο στην πλατφόρμα του JustGiving που δημοσίευσε τις προηγούμενες ημέρες και η Ariana Grande, όταν υποσχέθηκε στους θαυμαστές της ότι θα επιστρέψει στο Μάντσεστερ για μία φιλανθρωπική συναυλία.

Μέχρι στιγμής η εκστρατεία έχει συγκεντρώσει 1.822.000 λίρες (περίπου 2.091.000 ευρώ), έχοντας ως στόχο τα δύο εκατομμύρια στερλινών (2,29 εκ. ευρώ).

Στη συνέχεια, ο Eminem επανήλθε προλογίζοντας μία συλλογή για το «The Εminem Show», με την οποία θα γιορτάσει την 15η επέτειο του τρίτου άλμπουμ του από μεγάλη δισκογραφική εταιρεία.

Το teaser δείχνει παλιές ασπρόμαυρες τηλεοράσεις που προβάλλουν υλικό από τα video clip του «The Eminem Show», ενώ ακούγεται ως υπόκρουση το instrumental του «Cleanin’ Out My Closet».

Από την κυκλοφορία του το 2002, το «The Εminem Show» έχει πουλήσει πάνω από δέκα εκατομμύρια αντιτύπων και πρότεινε hit singles όπως τα «Without Me», «Superman», «Sing For The Moment» και το προαναφερθέν «Cleanin’ Out My Closet».

Η συλλογή θα κυκλοφορήσει «σύντομα».

 

hit-channel.com