Ο superstar DJ και μουσικός παραγωγός David Guetta κάλεσε 1 εκατομμύριο οπαδούς να καταγράψουν τη φωνή τους μαζί του και να γίνουν ένα κομμάτι για το επίσημο τραγούδι του UEFA EURO 2016. Ο μουσικός πρεσβευτής της UEFA θα δημιουργήσει το soundtrack για το τουρνουά του επόμενου καλοκαιριού και ο ίδιος θέλει να μετέχουν όσο περισσότεροι οπαδοί!

“Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με την UEFA σχετικά με το έργο αυτό στην πατρίδα μου. Η ύπαρξη του UEFA EURO 2016 είναι συνδεμένο με τους οπαδούς και θέλω να το βάλουν στην καρδιά τους για πάντα, ειδικά τη μουσική. Γι ‘αυτό προσπαθώ κάτι πολύ ιδιαίτερο και ζητάω από τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο για να γιορτάσουν αυτή την γιορτή του ποδοσφαίρου με το να είναι μέρος στο επίσημο τραγούδι!”δήλωσε ο Guetta.

Ο Γάλλος DJ θα γράψει και θα παράγει το τραγούδι και θα είναι ο frontman για την παγκόσμια εκστρατεία της μουσικής της UEFA όπου θα περιλαμβάνει επίσης ζωντανές παραστάσεις όπως στο Stadede France στη τελετή έναρξης και λήξης, μια δωρεάν συναυλία στο κέντρο του Παρισιού στο Champ de Mars κάτω από τον Πύργο του Άιφελ και μια διαδραστική εμπειρία ως μέρος του UEFA EURO 2016 Trophy Tour.

Οι οπαδοί που θέλουν να ασχοληθούν πρέπει να επισκεφτούν το http://euro2016.com/davidguetta και ακολουθήσουν τα απλά βήματα ώστε να καταγράψουν τους εαυτούς τους. Ο David θα πάρει τις ηχογραφήσεις και θα τις μιξάρει μέσα στο τραγούδι του UEFA EURO 2016 “Το One For You”, που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2016. Όλοι οι οπαδοί που θα συμμετέχουν, θα λάβουν ένα μοναδικό αναμνηστικό και θα μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν εισιτήρια για το εναρκτήριο παιχνίδι του UEFA EURO 2016 Championships στο Stade de France και θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον David!

guetta

πηγή: MTV Greece