Οι Coldplay γιορτάζουν τα γενέθλια του frontman τους, ανακοινώνοντας τη κυκλοφορίαη του νέου EP «Kaleidoscope» και μοιράζονται το «Hypnotised», το νέο «μη-single» που σηματοδοτεί μια επιστροφή στον ήχο των άλμπουμ «Parachutes» και «X&Y»

Είχε ήδη ανακοινωθεί το Νοέμβριο μέσω του Twitter, αλλά σήμερα ήρθε η επίσημη ανακοίνωση, με τους Coldplay να αποκαλύπτουν το εξώφυλλο και το tracklist του νέου EP, με τίτλο «Kaleidoscope», που θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου.

Για να γιορτάσουν την ανακοίνωση της νέας κυκλοφορίας, καθώς και τα γενέθλια του frontman Chris Martin που σήμερα έγινε 40 ετών, το συγκρότημα κυκλοφόρησε το lyric video για το νέο τραγούδι «Hypnotised». Το τραγούδι είναι ήδη διαθέσημο για downloads και φυσικά θα περιέχεται στο νέο EP, αλλά δεν αποτελέι single όπως λέέι ο ίδιος ο Martin.

Εκτός του «Hypnotised», το «Kaleidoscope» θα περιέχει και το «Something Just Like This» τραγούδι συνεργασίας με τους The Chainsmokers, που παρουσιάστηκε επίσημα στα πρόσφατα βραβεία Brit.

Σε σύγκριση με τις τελευταίες γεμάτες synth και drum machine κυκλοφορίες το «Hypnotised» θα κάνει ευτυχείς τους fan γιατί ακούγεται σαν τα πρώτα τραγούδια του γκρουπ που ακούσαμε στο «Parachutes» του 2000.

 

 

hit-channel.com