Αναπάντεχα με ένα video στο Twitter ο Calvin Harris αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες του νέου του άλμπουμ, γεμάτο σημαντικές συνεργασίες του.

Μετά τα εκπληκτικά singles Slide και Heatstroke ετοιμαστείτε για το νέο άλμπουμ του Calvin Harris.

Το νέο άλμπουμ του Άγγλου DJ/Παραγωγού  θα ονομάζεται Funk Wav Bounces Vol. 1, θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου και είναι γεμάτο τεράστιες συνεργασίες!

Ο τίτλος του άλμπουμ και η ημερομηνία κυκλοφορίας ανακοινώθηκε ξαφνικά από τον Calvin Harris στο Twitter με ένα βίντεο teaser στο οποίο εκτός από ένα απόσπασμα από ένα νέο κομμάτι, παρουσιάζει και τη λίστα με όλα τα ονόματα που συμμετέχουν στο δίσκο.  

 
 
 
 
 

Όπως μπορείτε να δείτε στο δίσκο συμμετέχουν μεγάλοι καλλιτεχνές όπως η Katy Perry, η Nicki Minaj, ο John Legend, ο Future, ο Travis Scott και ο PARTYNEXTDOOR, για να αναφέρουμε μερικούς.

Μόνη απούσα η Rihanna, που ελπίζουμε να την ακούσουμε στο Funk Wav Bounces Vol. 2.

Το Funk Wav Bounces Vol. 1, από τα δύο τραγούδια που έχουμε ακούσει αλλά και αυτό το λίγο που ακούσαμε στο παραπάνω video, φαίνεται να έιναι ένας υπέροχος δίσκος που θα θες να ακούς ξανά και ξανά και να τσιλάρεις.

Όπως είχε πει και ο ίδιος ο DJ στο Twitter: «Για το 2017 δημιουργώ μουσική που σε κάνει ευτυχισμένο!!! Δεν μουσική για να αισθάνεσε καλά. Μουσική για να νιώσετε απίστευτοι». Και όπως φαίνεται έχει δίκιο.

 

hit-channel.com