Κάτι παραπάνω από ευχάριστα είναι τα νέα για το κοινό των Thirty Seconds ToMars, αν και θα χρειαστεί να περιμένει λίγο ακόμη.

Ενόσω το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην πρωταγωνιστική παρουσία του JaredLeto στο καστ της κινηματογραφικής ταινίας «Suicide Squad», όπου θα ενσαρκώσει το villain χαρακτήρα του Joker, έρχεται στη δημοσιότητα η μεγάλη μουσική είδηση.

Τρία έτη ύστερα από το δίσκο του «Love Lust Faith + Dreams», το διάσημο, ανατρεπτικό και πρωτοπόρο συγκρότημα των Thirty Seconds To Mars επιταχύνει τις προεργασίες για την επόμενη δουλειά του.

#MarsIsComing

Παρόλο που ήταν γενικότερα γνωστό ότι η τριάδα του γκρουπ (Jared Leto, ShannonLeto, Tomo Miličević) εργαζόταν πάνω στο πέμπτο της studio album, καμία άλλη επιπλέον πληροφορία δεν ήταν διαθέσιμη.

Μέχρι αυτές τις ημέρες τουλάχιστον, όπου αναρτήθηκε στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης το πρώτο teaser από την ολοκαίνουρια δισκογραφική δουλειά της μπάντας!

Η προώθησή της ξεκινά με το σλόγκαν «Mars Is Coming» και συμπληρώνεται από ένα δυναμικό video μερικών δευτερολέπτων, αυξάνοντας την αδημονία.

Ο γενικός τίτλος είναι άγνωστος επί του παρόντος, αλλά αυτό που ανακοινώθηκε είναι ότι το νέο άλμπουμ των Thirty Seconds To Mars θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017 κάτω από διαφορετική δισκογραφική ετικέτα.

Μετά την πολυετή παραμονή του στη Virgin EMI, το συγκρότημα θα είναι στην Interscope Records / Universal.

 

 

 

hit-channel.com