Δύο βδομάδες πριν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ “Take me home”, οι One Direction μας παρουσιάζουν το νέο τους single  και video clip “Little Things”!

Το συγκεκριμένο κομμάτι πρόκειται για μία μπαλάντα σε στίχους του Ed Sheeran, το οποίο θα περιλαμβάνεται στο νέο τους άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου 2012.

Όσο αφορά το νέο άλμπουμ των One Direction, αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία για ακόμη μια χρονιά, αφού θα περιλαμβάνει συνεργασίες με κορυφαίους δημιουργούς και παραγωγούς όπως οι Rami Yacoub & Carl Falk και Savan Kotecha, Ed Sheeran, Dr Luke, Shellback, Toby Gad, και τον Tom Fletcher των McFly.

 Οι Οne Direction μόλις 2 χρόνια μετά από την δημιουργία τους μέσα από το X-Factor, έχει γίνει παγκόσμιο φαινόμενο(!), αφού είναι η πρώτη Βρετανική μπάντα που έχει πουλήσει πάνω από 12 εκατομμύρια παγκοσμίως με το debut αλμπουμ τους “Up All Night”  το οποίο είχε φτάσει στο Νο1 του Us Billboard Chart σε 17 χώρες. Eνώ η περιοδεία τους που είχε γίνει σε Αγγλία, Αμερική, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία όπως επίσης και η εμφάνισή τους στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης ήταν sold out.

Μέσα στην Άνοιξη του 2013 οι One Direction σχεδιάζουν να  ξεκινήσουν την sold out παγκόσμια περιοδεία τους από την Αγγλία και μεταξύ άλλων θα κάνουν 9 shows στο O2 Arena του Λονδίνου.

 Απολαύστε εδώ το νέο τους single “Little Things”