Οι Kings Of Leon επιστρέφουν!

kings of leon shot for nme magazine, location elms lester painting roomsΟι Kings Of Leon θα κυκλοφορήσουν το νέο τους album, “Mechanical Bull”, στις 23 Σεπτεμβρίου. Η RCA Records ανακοινώνει ότι στις 23 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το νέο album των Kings Of Leon, “Mechanical Bull”. Η παραγωγή ανήκει στον Angelo Petraglia και ηχογραφήθηκε στο studio της μπάντας στο Nashville.

Οι Kings of Leon μόλις ολοκλήρωσαν τρεις φανταστικές headline εμφανίσεις σε festivals της Αμερικής, τα Bottle Rock, Hangout και την πιο πρόσφατη το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Governor’s Ball στη Νέα Υόρκη, όπου το festival διέκοψε την εμφάνιση του group την Παρασκευή λόγω της καταιγίδας Andrea. Η μπάντα αναστατώθηκε λόγω της ακύρωσης και μαζί με τους οργανωτές του festival και το management τους βρήκαν τον τρόπο να γυρίσουν στο σπίτι τους το Σάββατο. Το festival βρήκε μια θέση για αυτούς στην κεντρική σκηνή πριν τους headliners του Σαββάτου, όπου οι fans άκουσαν για πρώτη φορά live το πρώτο single του “Mechanical Bull”, το “Supersoaker”.

Οι Kings ταξίδεψαν στην Αγγλία την Κυριακή το πρωί. Ξεκινούν την Ευρωπαϊκή τους περιοδεία στις 12 Ιουίου από το O2 του Λονδίνου.

Πηγή : www.e-go.gr

This entry was posted in News and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *