Ένα νέο ηθοποιό, εξίσου «καυτό» με τον Τζέιμι Ντόρναν, λέγεται πως θα δούμε στη συνέχεια της ταινίας «50 αποχρώσεις του γκρι». Ο γοητευτικός ηθοποιός δεν διέψευσε, άρα επιβεβαίωσε τις φήμες που οργιάζουν και τον θέλουν να αναλαμβάνει ρόλο!

Το sequel της ερωτικής ιστορίας ανάμεσα στην άβγαλτη Αναστάζια και τον βιτσιόζο εκατομμυριούχο κύριο Γκρέι, με την Ντακότα Τζόνσον και τον Τζέιμι Ντόρναν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, θα βγει στις αίθουσες το Φεβρουάριο του 2017, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε περίπου ένα χρόνο, το καλοκαίρι του 2016.

shades of grey1
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στις «50 πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι» θα δούμε τον Χένρι Καβίλ, τον 32χρονο σέξι ηθοποιό που ξεχώρισε στο ρόλο του Σούπερμαν, να υποδύεται τον Τζακ Χάιντ, το αφεντικό της Αναστάζια στον εκδοτικό οίκο.

shades of grey2
«Βασικά, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι… δεν μπορώ να πω τίποτα!», δήλωσε ο ηθοποιός για τις φήμες, όταν τον ρώτησαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης για τη νέα του ταινία, «Man From U.N.C.L.E». Άρα, ούτε το διέψευσε, ούτε το επιβεβαίωσε!

Πηγή: star.gr