Η φιλανθρωπική δράση της Madonna στο Μαλάουι συνεχίζεται ακάθεκτη.

Το «Ίδρυμα Madonna» της «Βασίλισσας της Pop» θα ανοίξει το Κέντρο Παιδιατρικής Χειρουργικής του Μαλάουι.

Με όλα τα υιοθετημένα παιδιά της να έχουν γεννηθεί στο Μαλάουι, η Madonna συνεχίζει να χρησιμοποιεί όλη της τη δύναμη για να κάνει την αφρικανική χώρα καλύτερη. Και την επόμενη εβδομάδα, η τραγουδίστρια θα εγκαινιάσει, μέσω του δικού της ιδρύματος «Raising Malawi», το Κέντρο Παιδιατρικής Χειρουργικής.

Το Κέντρο θα είναι το πρώτο του είδους του στο Μαλάουι και θα φέρει το όνομα της υιοθετημένης κόρης της διάσημης Αμερικανίδας, της Mercy James. Η κλινική θα βοηθήσει το νοσοκομείο «Queen Elizabeth» στην πόλη Blantyre να διπλασιάσει τον αριθμό των χειρουργικών επεμβάσεων που εκτελούνται στα παιδιά κάθε χρόνο, σύμφωνα με επίσημη δήλωση του «Raising Malawi».

 

Με το νέο νοσοκομείο, η πιθανότητα επιβίωσης των παιδιών μετά από κρίσιμες χειρουργικές επεμβάσεις θα αυξηθεί.

Μέχρι το 2013, η οργάνωση «Raising Malawi» της Madonna είχε οικοδομήσει δέκα σχολεία αξίας 400.000 δολαρίων στο Μαλάουι, ώστε να εκπαιδευθούν 4.000 παιδιά. Όταν επισκέφθηκε τα σχολεία τον Απρίλιο του 2013, ο Πρόεδρος της χώρας, Joyce Banda, άσκησε κριτική για την pop star και την φιλανθρωπία της, κατηγορώντας της ότι υπερβάλλει.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Madοnna υιοθέτησε δύο δίδυμα κορίτσια από ένα ορφανοτροφείο Μαλάουι, ενώ το 2006 είχε υιοθετήσει τον David Banda και το 2009 την Mercy James.

Αποτέλεσμα εικόνας για madonna malawi

 

hit-channel.com