Δύο χρόνια μετά το A.K.A., η Jennifer Lopez επιστρέφει με νέο άλμπουμ, με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια να το ανακοινώνει μαζί με μια αναπάντεχη συνεργασία.

Μετά το single «Ain’t Your Mama», η JLo το Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι που θα είναι ο πρόδρομος του νέου της Ισπανόφωνου άλμπουμ. Μάλιστα για το νέο δίσκο η αστέρας του «On The Floor» θα συνεργαστεί με τον πρώην σύζυγό της,Marc Anthony.

«Είμαι ενθουσιασμένη και ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτό το νέο μουσικό ταξίδι με το οποίο θα γιορτάσω τις λατινικές ρίζες μου μαζί με τον Marc Anthony και την οικογένεια της Sony / Magnus» δήλωσε η Jennifer Lopez.

Αλλά και ο Mark πέρασε φάνηκε ενθουσιασμένος για τη συνεργασία με την πρώην σύζυγό του.

«Είναι τιμή μου να καλωσορίζω την Jennifer στην οικογένεια της Magnus. Στην καριέρα της έχει πετύχει πολύ σημαντικά πράγματα και εκπροσωπεί τον πολιτισμό μας σε όλο τον κόσμο από την πρώτη μέρα. Το μεράκι, ο επαγγελματισμός και το πάθος της για τη μουσική είναι μερικά μόνο από τα προτερήματά της που την έκαναν να κερδίσει μία μοναδική θέση στον κόσμο της ψυχαγωγίας που πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν την δυνατότητα να επιτύχουν».

.@JLo to release Spanish album, executive produced by Marc Anthony (exclusive) http://blbrd.cm/LNTTx6

hit-channel.com