Μετά την επική επιστροφή της με το #1 iTunes single “Cool for the Summer”, η Demi Lovato δεν κατάφερε να χαλαρώσει καθώς το φθινόπωρο, και πιο συγκεκριμένα η 16η Οκτωβρίου, τη βρήκε με το πέμπτο πολυαναμενόμενο άλμπουμ της ‘CONFIDENT’. Το Confident, κυκλοφορεί σε standard και σε deluxe έκδοση, περιλαμβάνει παραγωγές των Max Martin, Ryan Tedder, Steve Mac, Jason Evigan, Wolf Cousins, Savan Kotecha, και Stargate, και είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα.

Το ‘CONFIDENT’ σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασίας ανάμεσα στις Hollywood Records, Island Records και Safehouse Records – ένα label που ίδρυσε η ίδια μαζί με τον Nick Jonas και το μάνατζέρ τους, Phil McIntyre. Με κάθε pre-order οι fans κατέβασαν ως instant grat την επιτυχία της “Cool for the Summer”, ενώ σταδιακά «ξεκλείδωναν» κι άλλα κομμάτια.

Για να γιορτάσει την κυκλοφορία η Lovato εμφανίστηκε στα 2015 Video Music Awards την Κυριακή 30 Αυγούστου στο MTV καθώς και στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στο ABC.

H Demi Lovato, που φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Cosmopolitan Σεπτεμβρίου, πραγματοποίησε κι άλλες εμφανίσεις για το φθινόπωρο, ανάμεσα στις οποίες μία performance στο Daytime Village του iHeartRadio Music Festival στις 19 Σεπτεμβρίου στο Λας Βέγκας, ενώ επέστρεψε στη τηλεόραση ως guest star στη δεύτερη σεζόν της σειράς τρόμου του Robert Rodriguez, “From Dusk Til Dawn” στο κανάλι El Rey.

Standard Track Listing

1. “Confident”

2. “Cool For The Summer”

3. “Old Ways”

4. “For You”

5. “Stone Cold”

6. “Kingdom Come” (featuring Iggy Azalea)

7. “Waitin For You” (featuring Sirah)”

8. “Wildfire”

9. “Lionheart”

10. “Yes”

11. “Father”

Deluxe Track Listing

12. “Stars”

13. “Mr. Hughes”

14. “Cool For The Summer” (Jump Smokers Remix)

15. “Cool For The Summer” (Suraci Remix)

Demi_Lovato

πηγή : tralala.gr