Η Cate Blanchett μεταμορφώνεται στο νέο video των Massive Attack

Άλλο ένα «σκοτεινό» video για τους Massive Attack, επιμένοντας στην επιλογή γνωστών γυναικών ηθοποιών. Η Cate Blanchett πρωταγωνιστεί με τη σειρά της στο «The Spoils».

Οι Massive Attack έδωσαν στο φως το δημοσιότητας το video clip που συνοδεύει ένα από τα νέα τραγούδια τους, το «Spoils», στο οποίο πρωταγωνιστεί η Cate Blanchett.

Δίνοντας συνέχεια στην παράδοση που έχουν χτίσει στα μουσικά τους video, το κορυφαίο trip hop δίδυμο του Robert «3D» Del Naja και του Grant «Daddy G» Marshall ανατρέπει για ακόμη μία φορά τα δεδομένη με μία σύμπραξη που θα συζητηθεί.

Η τελευταία δουλειά τους, το EP του «Ritual Spirit», κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιανουάριο και χαρακτηρίστηκε από την επανένωση του γκρουπ με τον Tricky.

Τις προηγούμενες ημέρες προβλήθηκαν για πρώτη φορά μέσα από τη smartphone εφαρμογή «Fantom», ένα application ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες του συγκροτήματος, τρία ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Από τα «Come Near Me», «The Spoils» και «Dear Friend», τα δύο πρώτα συνθέτουν ένα ολοκαίνουριο EP.

Η τακτική των Massive Attack να επιλέγουν για τα video clip τους διάσημες και εν γένει γνωστές γυναίκες ηθοποιούς και μοντέλα εδραιώνεται με την πιο απρόσμενη επιλογή.

Αφού είδαμε την Rosamund Pike στο υπερβατικό «Voodoo In My Blood», την Kate Moss στο αισθησιακό «Ritual Spirit» και την Arta Dobroshi στο «Come Near Me», το χρίσμα παραλαμβάνει η Cate Blanchett.

Η πολυβραβευμένη Αυστραλιανή ηθοποιός συμμετέχει «The Spoils» και με τη σκηνοθεσία του John Hillcoat η μορφή της εξελίσσεται σταδιακά σε πέτρωμα.

Στα φωνητικά παίρνει μέρος η Hope Sandoval, frontwoman της μπάντας των Mazzy Star.

 

hit-channel.com

 

This entry was posted in News. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *