Η ζωή του Michael Jackson έχει άφθονες άγνωστες ιστορίες, τις οποίες μαθαίνουμε σταδιακά στο πέρασμα των χρόνων.

 

Πολλά είναι τα σκάνδαλα δε που έχουν ξεσπάσει για τον ίδιο και όσα έκανε όσο βρισκόταν εν ζωή.

Θα πρέπει κάποια στιγμή να γίνει αντικείμενο μελέτης για πολλούς και διάφορους λόγους. Η ζωή του Michael Jackson έχει άφθονες ιστορίες από τότε που ήταν 6 χρονών. Πολλές από αυτές τις μαθαίνουμε μετά θάνατον, με κάποιες από αυτές να είναι σκάνδαλα και που αναφέρονται, φυσικά, στα όσα έκανε όταν βρισκόταν στην ζωή.

Αυτή την φορά, η 18χρονη Paris Jackson, η κόρη του «βασιλιά της ποπ» έσπασε τη σιωπή της δίνοντας συνέντευξη στο περιοδικό Rolling Stone!

Ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε πως έχει δεχτεί σeξουαλική παρενόχληση από άγνωστο άντρα όταν ήταν 14 ετών. «Δεν θέλω να προχωρήσω σε περισσότερες λεπτομέρειες, όμως ήταν μία κακή εμπειρία και μου ήταν πολύ δύσκολο. Εκείνη τη στιγμή δεν το είπα σε κανέναν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά τον πατέρα της, σημαντικό είναι πως πιστεύει ότι δολοφονήθηκε, ενώ θεωρεί πως το ίδιο θα κάνουν και σε εκείνη! Μάλιστα, τόνισε πως αυτό το γνωρίζουν τόσο η οικογένεια του τραγουδιστή όσο και οι πραγματικοί του θαυμαστές. Μπορεί η νεαρή κοπέλα να φοβάται για την ζωή της αλλά δεν παρέλειψε να κάνει λόγο για «παγίδα» και την παρομοίωσε με «παιχνίδι σκάκι» που προσπαθεί να το παίξει όσο καλύτερα γίνεται για να βγει κερδισμένη.

Η Paris Jackson είπε στην συνέντευξή της πως θυμάται τον πατέρα της να λέει ότι τον κυνηγάνε και πως μια μέρα θα τον σκοτώσουν.

e-radio.gr