Τραγικό θάνατο βρήκε ο 29χρονος φωτογράφος (Chris Guerra), στην προσπάθεια του να φωτογραφίσει τον Justin Bieber!

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, υπεύθυνος για την τραγωδία είναι ο ίδιος ο φωτογράφος , ο οποίος είχε στήσει καρτέρι στον 18χρονο σταρ προκειμένου να τον φωτογραφήσει την ώρα που οδηγούσε την Ferrari του.

 Όταν λοιπόν η λευκή Ferrari του Bieber βγήκε από το γκαράζ της πολυτελούς κατοικίας, άρχισε μία τρελή καταδίωξη στους δρόμους του Los Angeles. Kάποια στιγμή, και ενώ το αυτοκίνητο του star είχε ακινητοποιηθεί λόγω της κίνησης, ο φωτογράφος βγήκε από το όχημα του προκειμένου να πλησιάσει και να φωτογραφίσει καλύτερα τον Justin Bieber.  H κίνηση του όμως αυτή,  του κόστισε την ίδια του τη ζωή, καθώς παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Η τραγική ειρωνία σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι  το αμάξι το οδηγούσε φίλος του διάσημου τραγουδιστή το οποίο το είχε δανειστεί.

Μετά το άτυχο συμβάν ο Justin Bieber εξέδωσε ανακοίνωση  στέλνοντας και ένα μήνυμα στους συναδέλφους του άτυχου άντρα και στις αρχές γράφοντας:

«Παρά το γεγονός ότι δεν ήμουν παρών, καθώς δεν οδηγούσα το αμάξι, ούτε άμεσα εμπλέκομαι με το δυσάρεστο περιστατικό, οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με τους φίλους και την οικογένεια του Guerra. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η τραγωδία θα αποτελέσει το έναυσμα για να δημιουργηθεί νέα νομοθεσία και ό, τι άλλο απαραίτητο μέτρο χρειαστεί για την προστασία της ζωής και της ασφάλειας των διασημοτήτων, αστυνομικών, αθώων πολιτών»