Η φημολογία που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες κάνει λόγο για ευχάριστα νέα για την Beyoncé και τον Jay-Z!

«Κρατήσου, μαμά». Αυτή ήταν ακριβώς η φράση στη λεζάντα μίας φωτογραφίας με την Beyoncé, ικανή για να ξεκινήσει εικασίες σχετικά με την υποτιθέμενη γέννηση των δίδυμων Carter.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε από τον κομμωτή Chuck Amos το βράδυ της Δευτέρας (12/06) στο Instagram.

Δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες, αλλά πολλοί πιστεύουν ότι το μήνυμα του επαγγελματία συνεργάτη της Αμερικανίδας τραγουδίστριας ίσως υποδεικνύει την πιθανή έναρξη του τοκετού της. Εάν αυτό είναι πραγματικότητα, σύντομα θα έχουμε τα ευχάριστα νέα!

 

Η Beyoncé δεν αποκάλυψε ποτέ το φύλο των παιδιών, αλλά υπάρχουν θεωρίες ότι περιμένει ένα ζευγάρι, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Σύμφωνα με τη βρετανική «Daily Mail», η Beyoncé δαπάνησε 4 εκατομμύρια δολάρια για να κατασκευάσει την πολυτελή κατοικία της στο Hollywood έτσι ώστε να μπορέσει να γεννήσει εκεί. Η απόφαση λήφθηκε μετά τη φασαρία και το χάος που προκλήθηκε κατά τη γέννηση της Blue Ivy, πριν από πέντε χρόνια. Την εποχή εκείνη, οι Carters έκλεισαν ένα ολόκληρο όροφο του νοσοκομείου «Lenox Hill» στη Νέα Υόρκη, με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθούν οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι.

«Όλα είναι θέμα ιδιωτικότητας και ασφάλειας. Δεν είναι συνηθισμένο κάποιος να περιμένει να γεννήσει στο σπίτι δίδυμα, αλλά η Beyoncé μίλησε στους γιατρούς. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση υγείας και έχει επαγγελματία στο σπίτι για τη γέννησή της. Υπάρχει ακόμα ένα ασθενοφόρο επειγόντων περιστατικών εάν αυτή ή τα μωρά πρέπει να πάνε στο νοσοκομείο», ανέφερε μία πηγή στο βρετανικό ταμπλόιντ.