Γάμος-υπερπαραγωγή για Κάνιε και Κιμ!

Από τον Οκτώβριο που ο Kanye West έκανε πρόταση γάμου στην Kim Kardashian και δήλωνε διάφορα μεγαλειώδη για το πώς τα φαντάζεται όλα, δημιούργησε μια μεγάλη περιέργεια σε όλους για τη φαντασμαγορική τελετή.

Μία μέρα πριν το γάμο έγινε ένα μεγάλο γαμήλιο πάρτυ για τους καλεσμένους- ανάμεσα στους οποίους ήταν ο John Legend και το μοντέλο Chrissy Teigen – στο παλάτι των Βερσαλλιών στο Παρίσι όπου εμφανίστηκε η Lana Del Rey με αμοιβή 2.8 εκατομμύρια δολάρια, ο διάσημος σχεδιαστής Valentino τους έκανε μία πριβέ ξενάγηση και την επομένη μπήκαν όλοι στα αεροπλάνα για Ιταλία.


Το ζεύγος αντάλλαξε όρκους και βέρες στο Forte di Belvedere o di San Giorgio Firenze της Φλωρεντίας με τον Jay Z κουμπάρο και Beyonce απούσα, ο Andrea Boceli τραγούδησε ζωντανά και το Instagram πήρε φωτιά ειδικά με τη φωτογραφία όπου το ζευγάρι είναι περικυκλωμένο από λευκά λουλούδια.

Ο πάστορας Rich Wilkerson ήταν υπεύθυνος για την ενορχήστρωση της τελετής, τη νύφη συνόδευσε ο Bruce Jenner και το νυφικό της όπως και το φόρεμα της κόρης της North ήταν δημιουργία του οίκου.

 

 

Source: www.e-go.gr