Πολύ σοβαρά έχει πάρει τον ρόλο του ο Matthey McConaughey  για τις ανάγκες της νέας του ταινίας “The Dallas Buyer’s Club”, όπου θα υποδύεται τον Ron Woodroof, έναν ασθενή ο οποίος πάσχει από AIDS.

Πλέον δεν θυμίζει καθόλου τον σέξι και  γοητευτικό Matthew McConaughey που όπως συνηθίσαμε σε κάθε κινηματογραφικό του πόνημα επιδείκνυε τους εντυπωσιακούς κοιλιακούς κερδίζοντας τις εντυπώσεις και τα γυναικεία βλέμματα. Φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα, είναι απογοητευτικές σε σχέση με την τελευταία εικόνα του στην ταινία «Magic Mike».

Σε μία πρόσφατη έξοδό του κατά τη διάρκεια οικογενειακής συγκέντρωσης, έκανε την εμφάνιση του ο 42χρονος ηθοποιός μαζί με τους γονείς του και είναι πραγματικά αγνώριστος αφού μοιάζει πλέον να είναι γερασμένος αλλά και παραμορφωμένος από την μεγάλη και απότομη απώλεια κιλών, ενώ φαίνεται να δυσκολεύεται και να περπατήσει από την εξάντληση, έχοντας μάλιστα περασμένο το ένα του χέρι στον ώμο της μητέρας του.

Σε μία πρόσφατη του δήλωση ο διάσημος ηθοποιός είπε ότι ο ρόλος του αυτός είναι μία πρόκληση για αυτόν και έχει να κάνει πολύ περισσότερο με το μυαλό και το πνεύμα παρά με το σώμα του και αν χρειαστεί θα χάσει κι άλλα κιλά, γιατί είναι μέρος της δουλειάς του.

Η ταινία “The Dallas Buyer’s Club” βασίζεται σε αληθινή ιστορία του Ron Woodroof ο οποίος άρχισε να εισάγει παράνομα στις ΗΠΑ φάρμακα, για να βοηθήσει τον εαυτό του αλλά και άλλους ασθενείς που πάσχουν από HIV/AIDS. Σύντομα όμως οι πράξεις του θα τον φέρουν σε σύγκρουση με τον Οργανισμό Φαρμάκων και Τροφίμων των ΗΠΑ, που είναι αποφασισμένος να μην εισάγονται στην χώρα τέτοια φάρμακα.

Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Jean-Marc Vallee, ενώ οι Craig Borten και Melisa Wallack έχουν αναλάβει το σενάριο.

Τα γυρίσματα της ταινίας “The Dallas Buyer’s Club” αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο Νοέμβριο και θα πραγματοποιηθούν στη Νέα Ορλεάνη.

Δείτε εδώ τις πρόσφατες φωτογραφίες του Matthew McConaughey :