Μεταξύ των προετοιμασιών για τις νέες συναυλίες που θα δώσει η μπάντα και την περιοδεία με τους 30 Seconds To Mars, το συγκρότημα του Matt Bellamy βρήκε το χρόνο να ηχογραφήσει τρία νέα τραγούδια.

Οι Muse είναι από εκείνα τα συγκροτήματα γεμάτα έμπνευση και δημιουργικότητα. Το συγκρότημα ετοιμάζεται για νέες live εμφανήσεις, όμως βρήκε τον χρόνο να μπεί στο studio και να αρχίσει να ετοιμάζει την συνέχεια του Drones, άλμπουμ που κυκλοφόρησε το 2015.

Μάλιστα ήταν ο ίδος ο Matt Bellamy που άρχισε να τροφοδοτεί τις φήμες πως ένα νέο άλμπουμ σύντομα να κυκλοφορήσει, αποκαλύπτοντας πωςείχε έμπνευση από την ιδέα του να πλησιάσει σ’ έναν hip-hop ήχο, πριν από λίγες ημέρες είδαμε στο internet μερικές φωτογραφίες που ανέβηκαν από έναν fan και δίχνει το συγκρότημα του Ντέβον να έχει μόλις ολοκληρώσει μια ηχογράφηση στα Air Studios, τα ίδια που οι Muse έγραψαν μερικά κομμάτια για τα Absolution, The 2nd Law και Drones.

 

Στις φωτογραφίες βλέπουμε τον τυχερό fan με τον Matt Bellamy, Chris Wolstenholme και Dom Howard, ενώ στη λεζάντα αναφέρει ότι οι ίδιοι οι Muse του εκμυστηρεύτηκαν ότι μόλις τελειώσαν την ηχογράφηση τριών νέων τραγούδιών, ένα «βαρύ» και τα άλλα «όχι τόσο τόσο πολύ», επίσης ολοκλήρωσαν το ηχητικό υλικό που θα χρησιμεύσει στη συνέχεια για τις επόμενες ημερομηνίες της περιοδείας με τους 30 Seconds to Mars. Aκριβείς ημερομηνίες ακόμη δεν υπάρχουν, αλλά είναι όλο και πιο πιθανό πως ο νέος δίσκος των Muse μπορεί να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2017.

 

hit-channel.com